Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius au împlinit 1 ani de relație. Ce imagine a publicat tânăra pe rețelele sociale

Maria și Marius, foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasa, au împlinit 1 an de relație. Tânăra și-a luat prin surprindere susținătorii cu o imagine înduioșătoare în care apare alături de bărbatul care a cucerit-o în cadrul show-ului matrimonial.

Colaj cu Maria și Marius la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Maria și Marius, foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasa, au împlinit 1 an de relație | Antena 1

Maria și Marius au fost pe buzele telespectatorilor în Marea Finală a sezonului 4 Mireasa. Cei doi au refuzat să se căsătorească în casa show-ului matrimonial, lucru care a generat o mulțime de speculații despre relația lor.

În ciuda momentelor dificile prin care au trecut în emisiune, concurenții au luptat să rămână împreună. Aceștia și-au continuat frumoasa poveste de dragoste acasă, cât mai departe de luminile reflectoarelor.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Sora lui Sebaidin a venit în platou la Capricii după ce s-a aflat că Ada a avut probleme cu legea

Deși sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală, Maria și Marius nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai noi informații despre cuplul lor.

De curând, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa a împărtășit cu susținătorii de pe Instagram un moment foarte special și important. Aceasta și-a anunțat urmăritorii că a împlinit 1 an de relație cu Marius, bărbatul care a cucerit-o în casa show-ului matrimonial.

Ce imagine a publicat Maria pe rețelele sociale în ziua în care a împlinit un an cu Marius

Maria și Marius formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din sezonul 4 Mireasa. Cei doi au reușit să cucerească telespectatorii cu felul lor carismatic, povestea de iubire și atitudinea pozitivă.

Concurenții au trecut prin foarte multe situații complicate în casa show-ului matrimonial. Relația celor doi a fost pusă în pericol de nenumărate ori, însă aceștia au știut întotdeauna cum să fie uniți și să repare lucrurile.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 octombrie 2022. Doamna Adriana, deranjată de o scrisoare de la o susținătoare. Ce părere a avut sora ei

Chiar dacă au ieșit din competiție în urmă cu aproximativ un an, Maria și Marius au avut grijă să își informeze susținătorii cu privire la cele mai frumoase momente din viața lor. Recent, fosta concurentă din casa Mireasa a publicat o imagine înduioșătoare alături de iubitul său prin intermediul căreia dădea o veste surprinzătoare.

Tânăra le-a spus prietenilor virtuali că a împlinit un an de relație alături de partenerul său. Fotografia distribuită pe contul de Instagram i-a încântat pe internauții care erau foarte sceptici în privința cuplului lor.

„Un an împreună!
❤️❤️❤️❤️
Te iubesc!”, a scris ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Mariei a generat o mulțime de like-uri și mesaje din partea prietenilor virtuali. Aceștia au ținut neapărat să-i felicite pe foștii concurenți Mireasa pentru relația puternică și frumoasă pe care au consolidat-o împreună.

„La cât mai mulți ani fericiți împreună!! 👏”, „Să fiți fericiți încă 100 de ani împreună!”, „Mulți ani înainte cu iubire și respect! 🥰”, „Bravo! Felicitari, sunteți foarte frumoși!❤️” sau „Mă bucur pentru voi. Să vă iubiți mult și la mulți ani!”, au fost doar câteva dintre comentariile și urările oamenilor din mediul online.

Un lucru este evident, Maria și Marius se iubesc mai mult ca niciodată. Aceștia sunt foarte fericiți împreună, iar drept dovadă stau pozele lor de pe rețelele sociale.

Mireasa, sezonul 6. Sora lui Sebaidin a venit în platou la Capricii după ce s-a aflat că Ada a avut probleme cu legea... Mireasa sezon 6, 20 octombrie 2022. Sebaidin i-a transmis un mesaj lui Damaris în live. Ce regret are tânărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x