Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Sora lui Sebaidin a venit în platou la Capricii după ce s-a aflat că Ada a avut probleme cu legea

Sora lui Sebaidin a venit în platou la Mireasa: Capriciile Iubirii. Doamna Dorina și fiul ei nu și-au putut stâpâni lacrimile de emoții când au văzut o asemenea surpriză.

Colaj cu Ada și Sevda Galerie
Sora lui Sebaidin a venit în platou la Mireasa: Capiciile Iubirii | Antena 1

În emisa live de Mireasa de pe 19 octombrie 2022 Sebaidin a aflat dintr-o scrisoare că Ada a avut probleme cu legea în 2019. La Mireasa: capriciile Iubirii, tinerii și doamna dorina au fost inbitați să discute despre această situație. Sora lui Sebaidin și soțul ei au venit în platou pentru a-i fi alături lui Sebaidin, care a trecut printr-o mulțime de stări în ultima perioadă.

„Când au plâns ei am plâns și eu. Când au râs ei am râs și eu. Sunt foarte supărată și eu pentru tot ce s-a întâmplat”, a spus Sevda. „Nu sunt în măsură să o judec pe Ada, dar nu mi se pare corect nici față de fratele meu. Mă bucur că nu a făcut un cuplu cu ea. Nu pot să o judec pentru faptul că nu a vrut să vorbească despre trecutul ei, dar nici nu e corect să facem un cuplu, apoi să ne spunem adevărul și să ne despărțim. Dacă pornim pe un drum să fim deschiși. Se vede foarte urât. Trebuie să-ți asumi, dar nu prea ești asumată”, a mai spus sora lui Sebaidin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

Ada a susținut că ar fi acut de gând să-și recunoască trecutul la un moment dat:

„Țin să precizez că până să formez un cuplu cu Sebaidin eu aș fi spus lucrurile astea, doar că pentur noi a fost mult prea devreme și aveam de aflat alte lucruri. Sunt femeie și cred că nu i-aș fi oferit toate informațiile primului bărbat care mi s-ar fi arătat și aș fi arătat un dosar despre mine”, a spus Ada.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Ada și Sebadin, discuție cu tonul ridicat în pauza publicitară. „Nu-mi place să mă cert”

Sebaidin consideră că Ada a avut un plan când a venit la Mireasa

Sebaidin s-a arătat dezămăgit de situație și a mărturisit că o consideră pe Ada „manipulatoare”. Tânărul a declarat că dacă ar fi știut de la bun început despre trecutul Adei nu crede că le-ar fi acceptat.

„Mi se pare că a lovit unde a trebuit. După plecarea lui Damaris s-a apropiat de cine a fost cel mai ușor, dar din păcate a dat greș planul pe care l-a avut. A avut pur și simplu un plan, să facem un cuplu, să stăm în competiție și probabil mi-ar fi spus toate astea, dar după ce Sebaidin mai punea niște sentimente că se vede că sunt mai sensibil.

Întrebat dacă este de părere că Ada este un escroc sentimental Sebaidin a răspuns: „Da! Știe să manipuleze, știe să joace cartea foarte bine”.

Mireasa sezon 6, 19 octombrie 2022. Mama lui Alex și mama Ralucăi au intrat în direct. Ce au spus doamnele... Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius au împlinit 1 ani de relație. Ce imagine a publicat tânăra pe rețelele sociale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x