Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 5. Doamna Dana a publicat cea mai emoționantă imagine cu Leo și Anda. Cum au fost surprinși cei doi

Doamna Dana a ținut să le facă o urare de zile mari lui Leo și iubitei lui, Anda. Fosta mamă din casa Mireasa, sezonul 5, a ținut să publice și o imagine emoționantă cu cei doi.

Doamna Dana a publicat cea mai emoționantă imagine cu Leo și Anda. Cum au fost surprinși cei doi Galerie
Doamna Dana a publicat cea mai emoționantă imagine cu Leo și Anda. Cum au fost surprinși cei doi | Antena 1

Doamna Dana, personaj controversat la Mireasa, în sezonul 5, a împărtășit o fotografie foarte emoționantă cu fiul ei, Leo, alături de partenera lui de viață, Anda, ambii foști concurenți în emisiunea Mireasa.

Doamna Dana, imaginea rară de pe rețelele de socializare. Cum i-a pozat pe Leo și pe Anda de ziua lor

Leo și Anda au împlinit 5 luni de relație, iar Doamna Dana a vrut să marcheze acest moment cu o fotografie emoționantă în care au apărut cei doi într-o ipostază foarte emoționantă. Aceștia au emoționat pe toată lumea cu imaginea care a apărut pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ipostaza tandră în care Leo și Anda s-au pozat. Ce declarație de dragoste i-a făcut bărbatul femeii

Alături de fotografie, ea a atașat și câteva stickere cu care a exemplificat faptul că Leo și Anda au trecut pragul de 5 luni de relație și că iubirea îi ține strâns legați pe aceștia. Iată că fanii cuplului au putut să-și confirme faptul că ei încă formează un cuplu, chiar și după ce au părăsit emisiunea.

Deși Doamna Dana nu a acceptat-o ca noră pe Nora, pare că pe Anda o are la suflet, mai ales acum, după ce a apărut și pe contul ei personal de socializare.

Leo și Anda de la Mireasa sezonul 5, detalii despre relația lor, într-un live pe Instagram. Ce au transmis

Leo și Anda au intrat într-un live pe rețelele de socializare și au vorbit foarte deschis despre iubirea dintre ei. Aceștia au dezvăluit cum arată viața lor de cuplu în prezent. Cei doi foști concurenți au apărut foarte apropiați și au oferit detalii despre viața lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii le-au pus mai multe întrebări, printre care și dacă mai sunt împreună, ce mai face doamna Dana și unde locuiesc în prezent Leo și Anda de la Mireasa sezonul 5. Cei doi nu au evitat întrebările oamenilor și au răspuns cu sinceritate a întrebări.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cum au apărut Anda și Leo la un eveniment privat. Rochia pe care a îmbrăcat-o tânăra este splendidă

Aceștia au promis că vor fi mai activi pe rețelele de socializare de acum înainte și vor posta mai des imagini și clipuri cu ei.

„Suntem foarte bine. Nu ne-am despărțit”, spune Leo în live. „Am văzut și noi aberațiile, dar am ales tăcerea”, mai spun ei doi.

„Doamna Dana face foarte bine, așa cum o știți. Noi am vrut să stăm departe de social media că a fost mult hate. Am zis că nu o să apărem online”, spun ei despre doamna Dana.

„Noi am zis că nu apărem până pe 18 iulie online. Ne-au chemat la finală, am ales să nu ne ducem”, spun ei.

„Noi ne înțelegem foarte bine, nu se întâmplă nimic. Contul ăla care zice că e mama, nu e mama, e un cont fals. Noi momentan locuim la mine. Doamna Dana din păcate are treabă, nu poate veni”, au mai discutat ei doi.

„Noi ne-am mutat împreună, imediat cum am ieșit”, au mai spus aceștia.

Mireasa sezon 6, 28 septembrie 2022. Miruna, foarte nervoasă pe Valentin. De ce l-a jignit iubita lui Cosmin... Mireasa sezon 6, 28 septembrie 2022. Damaris, schimb de replici cu doamna Dorina. Ce și-au spus...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x