Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 28 septembrie 2022. Miruna, foarte nervoasă pe Valentin. De ce l-a jignit iubita lui Cosmin

Miruna de la Mireasa sezon 6 s-a supărat tare pe Valentin, despre care spune că i-a zis ”Shhh” când toți băieții erau pe hol. Aceasta l-a jignit și a spus mai multe lucruri despre cuplul Gabriela- Valentin.

colaj de imagini cu miruna si valentin de la mireasa sezon 6 Galerie
Miruna de la Mireasa sezon 6 s-a supărat tare pe Valentin, despre care spune că i-a zis ”Shhh” când toți băieții erau pe hol. Aceasta l-a jignit și a spus mai multe lucruri despre cuplul Gabriela- Valentin. | Antena 1

Miruna și Cosmin statăteau pe canapea când Valentin a venit și i-a spus că bate câmpii.

”Miruna, scuză-mă. Bați câmpii rău de tot. Sunt chestii nefondare, care nu au niciun sens”, a zis Valentin. A fost răspunsul la observația pe care Miruna a făcut-o într-o discuție cu fetele. Ea a zis că Gabriela îi copiază gesturile de afecțiune.

Miruna, tiradă de jigniri la adresa lui Valentin

Iubita lui Cosmin s-a enervat atunci: ”Oricum calmați-vă că ați câștigat competiția. Gabriela are inelul deja, o să rămâneți voi doi în competiția asta. (...) Să vezi cât o să mâncați voi când o să duceți la amanet inelul. Să vedem când apare divorțul, a, la trei luni după competiție.”

Imediat după ce a spus asta, fata s-a dus să ia niște pachete. Pe hol se aflau Valentin, George, Viorel. Valentin i-a spus că o duce bine, moment în care Miruna s-a enervat. I-a replicat că sunt de la familie și că ea nu primește mocangeală.

Citește și: Mireasa sezon 6. Doamna Dorina: ”Damaris vrea să fugă din relația asta”. De ce fata nu are încredere în Sebaidin

Unul dintre băieți, s-a dovedit a fi George, a zis ”shhh”. Concurenta a crezut că Valentin a făcut-o și s-a enervat mai tare: ”Nu sunt câine, băiatul educat. Ai venit din Bragadiru, Balotești. Îmi spune el mie ”shhh”. Locul 1, exemplu pentru toți bărbații din casă. Ia-te de mână cu falsa numărul 1.

Îmi spune mie că bat câmpii... nesimțitul ăsta. Păi i s-au urcat proteinele la cap. Să-i zică iubitei lui ”shhh”. Așa e, mă, cu vedetele. Auzi, îmi zice mie ce bine o duci. Păi le-am primit de la familia mea, nu ca tine de la necunoscuți, băi umflatule. Ia uite, mă, în loc să-mi văd de ce am primit stau de toți agaricii.”

Mai târziu, l-a numit ”băiatul de la găini” pe Valentin. Însă nu el a fost cel care a spus ”shhh”. George și Cosmin au făcut-o, arată imaginile.

Cosmin a încercat să o liniștească pe Miruna

”Eu doar am încercat să o calmez, chiar nu am încercat să îi pun pumnul în gură”, a zis Cosmin. Miruna crede că a exagerat mult zilele acestea și a promis că se va concentra pe relația ei din casa Mireasa sezon 6.

Doamna Adriana: ”Având în vedere că și eu am avut o ieșire, e normal. Eu nu pot să știu ce a fost între ele. Poate Miruna a exagerat un pic, ai văzut că și eu ți-am spus. Contează mult modul cum o spui, dar câteodată se întâmplă să ne ieșim din stare. Suntem firi diferite, e normal. Eu m-aș bucura mult să se axeze pe relația lor.”

Mireasa sezon 6. Doamna Dorina: ”Damaris vrea să fugă din relația asta”. De ce fata nu are încredere în Sebaidin... Mireasa 2021, sezonul 5. Doamna Dana a publicat cea mai emoționantă imagine cu Leo și Anda. Cum au fost surprinși cei do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x