Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alina i s-a confesat lui Manu, iar discuția nu i-a picat bine lui Valentin

Manu a intrat în competiția Mireasa sezon 5 și s-a integrat rapid în casa fetelor. Alina i s-a confesat și Valentin nu a primit asta cu ochi buni.

manu si valentin de la mireasa sezon 5 Galerie
Manu a intrat în competiția Mireasa sezon 5 și s-a integrat rapid în casa fetelor. Alina i s-a confesat și Valentin nu a primit asta cu ochi buni. | Antena 1

După ce emisiunea s-a încheiat, Manu a stat de vorbă cu fetele. Alături de Alina, Yana și Larisa, noul concurent a petrecut timp în bucătărie.

Atunci, fetele s-au relaxat și Alina a abordat subiectul despărțirii de Valentin. Ea i-a povestit lui Manu versiunea ei de poveste, iar băiatul i-a dat dreptate.

Acesta a afirmat că îi dă 60% dreptate, în timp ce restul de 40% îi aparținea lui Vali.

Fostul iubit al Alinei, Valentin, nu a comentat prea mult discuția lor, însă a fost evident că nu i-a plăcut ce a auzit.

El a zis că nu a fost decizia lui să se despartă, ci a Alinei, care a zis în live că este vorba despre o separare.

De cealaltă parte, Manu a glumit și a zis că va ține cu Valentin pentru că acolo va petrece timp.

Ce poveste are Manu de la Mireasa sezon 5

Manu este om de afaceri și spune că a avut patru relații serioase. Manu are o fetiță cu fosta lui parteneră. ”Sunt foarte fericit că sunt tatăl unei fetițe. Sincer, nu am tras de ea. Eram oarecum sătul, mi se părea o femeie cicălitoare.

Dacă ea nu alegea să plece, mergeam așa mai departe. Mă ocup de fetița mea. Știe și de chestia cu emisiunea, și-a luat AntenaPlay ca să se uite la mine.”, a mai declarat noul concurent de la Mireasa.

Manu afirmă că fosta lui iubită este însărcinată în șase luni. Fata are 26 de ani, cu 11 mai puțin decât el, și au avut o relație de 8-9 luni.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Primele reacții ale fetelor după intrarea lui Manu. Ce concurentă pare încântată de el... Mireasa 2022, sezon 5. Sese a plâns după o discuție cu Giovana. De ce s-au certat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x