Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au pălmuit în joacă în pauza de publicitate. El consideră că a fost și înjurat

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 au discutat despre dansul mirilor. Fata i-a atras atenția asupra faptului că el nu ține cont de sugestiile sale, pe când ea nu procedează așa.

colaj de imagini cu alina si valentin in roz si negru Galerie
Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 au discutat despre dansul mirilor. Fata i-a atras atenția asupra faptului că el nu ține cont de sugestiile sale, pe când ea nu procedează așa. | Antena 1

Pe ultima sută de metri, dansul mirilor le dă bătăi de cap tinerilor de la Mireasa sezon 5. Cuplurile se antrenează intens pentru momentul din Marea Finală de luni, 18 iulie 2022.

Alina și Valentin, mici discuții din cauza dansului mirilor

Apar, bineînțeles, și certuri. În vreme ce Giovana e nemulțumită că ea și Sese nu se descurcă așa cum și-ar dori, Alina crede că Valentin nu ține deloc cont de sugestiile ei.

Într-o pauză de publicitate, cei doi s-au ciondănit și, la un moment dat, ea i-a spus că merge să se plimbe. Câteva secunde mai târziu l-a invitat și pe el, dar Valentin observase faptul că inițial verbul era la singular.

”Am zis hai să ne plimbăm”, a spus ea și iubitul ei s-a ridicat de pe canapea.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. La ce oră începe emisiunea de luni, 18 iulie 2022, și cât va dura

În timpul micii plimbări, Vali i-a aplicat două palme peste posterior. A doua a fost dureroasă, așa că Alina a înjurat. Logodnicul ei nu i-a picat bine, iar fata a încercat să-i explice că a fost doar o înjurătură la modul general.

Nici ea nu s-a lăsat mai prejos și i-a aplicat palme peste picior, în timp ce se tachinau.

În emisia live, Valentin și Alina a zis că nu e vorba despre o bătaie, ci atingeri pe care și le permit. De asemenea, concurenta a punctat că nu l-a înjurat pe iubitul ei. A fost, mai degrabă, vorba despre o reacție necontrolată provocată de gestul neașteptat. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Finala Mireasa sezon 5. La ce oră începe emisiunea de luni, 18 iulie 2022, și cât va dura... Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au probat costumele de miri. Cum arată în ținutele de gală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x