Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au votat dacă îl mai vor pe Cosmin în competiție

După ce Cosmin a sărit la bătaie la Aron, acesta a fost descalificat. Astăzi, băieții au fost rugați să voteze dacă își mai doresc ca concurentul să reintre în casă.

Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au votat dacă îl mai vor pe Cosmin în competiție Galerie
Băieții au votat dacă îl mai vor pe Cosmin în competiție | Antena 1

De ce aleg concurenții? Pentru că este vorba despre siguranța lor și nu este o decizie din partea staff-ului sau a telespectatorilor.

Votul este anonim, deci nimeni nu va ști cine ce a votat. Cosmin și doamna Robertina au așteptat la ușă aflarea rezultatelor. Decizia băieților contează dacă se întoarce sau nu în casă în calitate de concurent cu drepturi depline.

Băieții au votat dacă îl mai vor pe Cosmin în competiție

Nici doamna Elena nu și-a dorit reintrarea lui Cosmin în competiție. Înainte de deschiderea plicurilor cu voturile, doamna Robertina și Cosmin au fost chemați în platoul Mireasa.

Cosmin și Alexandra nu au interacționat deloc când băiatul a apărut în casa Mireasa.

Băieții au votat ca Cosmin să se întoarcă în competiție alături de mama sa. Toți au votat DA pentru o a doua șansă pentru Cosmin. La final au aplaudat toți, iar Cosmin și doamna Robertina s-au îmbrățișat. Acela a fpst momentul când și-a luat și iubita în brațe.

După ce toată săptămâna Andrei a spus că nu îl mai vrea pe concurent în casa Mireasa, aseară la Capriciile Iubirii, acesta a spus că îl vrea pe concurent în casă și chiar s-a bucurat să-l vadă.

De cum a intrat aseară în platoul emisiunii, Cosmin s-a salutat cu toți băieții mai puțin cu Aron. Acesta este singurul cu care nu s-a îmbrățișat, deși toți au fost bucuroși să-l vadă.

Cum și-a explicat Cosmin gestul

Cosmin a spus că regretă gestul său și dacă se va întoarce în competiție azi, el va alege să nu mai dea curs niciunui conflict. Surprinzător sau nu, Andrei a fost vocal aseară în emisiune și a spus că se bucură să-l vadă pe Cosmin, că i s-a simțit lipsa în casă și că el va vota să reintre în competiție. Cu atât mai mult, Andrei a spus că toți băieții vor vota pro intrarea lui Cosmin pentru că toată lumea merită o a doua șansă.

Doamna Robertina a spus că toată această perioadă de izolare a fost foarte bine pentru că s-a odihnit și a dormit foarte mult. Aceasta le-a spus băieților din casa Mireasa să încerce să se controleze fiecare și să înțeleagă că sunt toți egali.

După ce au părăsit casa Mireasa, Cosmin și doamna Robertina au fost prezenți în platoul Mireasa- Capriciile Iubirii unde au explicat cum s-a ajuns la gestul care le-a adus descalificarea din competiție.

”Tot încercau de... Andrei din totdeauna și Aron, au făcut ei o mică alianță. Habar nu am, prietenia lor acolo și tot încercau să dea în relația mea, în familia mea, că eu nu am școală, că eu nu am... de fiecare dată și tot încercau șicanări. Și la petrecere râdeau de mine și de Alexandra. Am tăcut din gură...”, a spus Cosmin.

Băiatul susține că a fost provocat în mod repetat de către Aron, fostul iubit al Alexandrei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș s-au certat. Ce au avut cei doi de discutat... A slăbit mult, iar acum apare des în costume de baie. Cum arată noua siluetă a Cosminei, iubita lui Alin de la Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x