Antena Căutare

A slăbit mult, iar acum apare des în costume de baie. Cum arată noua siluetă a Cosminei, iubita lui Alin de la Mireasa

Pe contul de Instagram al Cosminei de la Mireasa a apărut o imagine care descrie perfect relația dintre ea și Cosmin. Sunt tineri, frumoși, se țin în brașe mereu și se iubesc și cel mai important, se bucură de viață.

A slăbit mult, iar acum apare des în costume de baie. Cum arată noua siluetă a Cosminei, iubita lui Alin de la Mireasa
Cosmina și Alin, finaliștii sezonului 3 Mireasa, și-au făcut planuri mari pentru viitor | Antena 1

Este o imagine în care cei doi apar îmbrățișați, în apă, în Bali, acolo unde au avut cea mai recentă vacanță. Amândoi privesc cu încredere spre viitor, mai ales atunci când sunt unul în brațele celuilalt.

Fanii au reacționat rapid și i-au felicitat pentru relația frumoasă pe care o au. Au corpuri sculptate și se bucură de fiecare clipă împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cosmina și Alin și-au făcut planuri de viitor împreună

Cosmina și Alin, finaliștii sezonului 3 Mireasa, și-au făcut planuri mari pentru viitor. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar drept dovadă stau aparițiile televizate și cele din mediul online.

Cosmina și Alin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste după Finala sezonului 3 Mireasa. Relația celor doi a început extrem de frumos în casa show-ului matrimonial, iar acum legătura dintre ei este mult mai puternică.

Foștii concurenți petrec foarte mult timp împreună, lucru care a sudat enorm relația lor. Veniți în cadrul emisiunii „Mireasa - Capriciile Iubirii” de la Antena Stars, Cosmina și iubitul său au vorbit despre viitorul lor împreună.

Cosmina și Alin se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din sezonul 3 Mireasa. Cei doi au acaparat rapid atenția telespectatorilor cu felul carismatic, dar și cu povestea de iubire extrem de frumoasă.

Finaliștii sezonului 3 Mireasa au povestit despre planurile pe care le au în viitorul apropiat. Cei doi au dezvăluit că și-au propus să viziteze cât mai multe țări împreună pentru că sunt pasionați de călătorie.

Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au votat dacă îl mai vor pe Cosmin în competiție... Radu de la Mireasa sezonul 2 și Amalia din sezonul 4 formează un cuplu. Ce declarații și-au făcut în social media...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x