Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Când va fi Finala show-ului matrimonial. Simona Gherghe a anunțat data

În ediția Mireasa din 18 mai, Simona Gherghe a făcut trei anunțuri. Moderatoarea a spus data când va avea loc Finala sezonului 5 și ce se va întâmpla cu tinerii în următoarea perioadă.

simona gherghe imbracata intr-o rochie rosie Galerie
În ediția din 18 mai, Simona Gherghe a făcut trei anunțuri. Moderatoarea a spus data când va avea loc Finala Mireasa sezon 5 și ce se va întâmpla cu tinerii în următoarea perioadă. | Antena 1

În ultimele minute ale ediției din 18 mai, Simona Gherghe s-a ținut de promisiune și a anunțat data la care va avea loc Finala Mireasa sezon 5.

Însă acesta nu a fost singurul anunț, căci au mai urmat și alte vești importante. În următoarele zile, o nouă concurentă va intra în casa Mireasa.

O nouă concurentă intră în casa Mireasa sezon 5

”Ei sunt de 100 de zile în casa Mireasa. Indiferent câte luni vor mai fi, vă doresc să vă bucurați de experiența asta. Zic să vă așezați că mai am să vă dau niște vești.

Dragilor, prima veste este că o să intre o concurentă în casa Mireasa. O tânără de 23 de ani va păși în aventura vieții ei.”, a zis Simona Gherghe.

Câteva minute mai târziu, moderatoarea emisiunii Mireasa a anunțat și că sezonul următor al show-ului matrimonial va începe într-o locație deosebită, departe de România.

”Din acest moment, dăm drumul castingului pentru al 6-lea sezon Mireasa. Lăsăm în spate Drumul Iubirii și ne îndreptăm către o iubire ca în filme. În exclusivitate vă spun că debutul următorului sezon nu va fi în România, o să fie undeva foarte frumos, unde e mare, o să fie super așa că profitați de aceste momente și înscrieți-vă la casting.”, a mai afirmat Simona.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a ieșit din casă pentru a-i alege un cadou lui Sese. Cum a reacționat el la surpriza pregătită

Finala Mireasa sezon 5: data când se va termina emisiunea

Apoi, ea a dat vestea pe care o așteptau toți concurenții și telespectatorii: data la care se va termina sezonul 5 Mireasa.

”Pe voi, dragi mei, vă mai așteaptă încă două luni de iubire căci acest sezon se termină pe 18 iulie.”, a zis Simona Gherghe.

Tinerii de la Mireasa sezon 5 se așteptau ca Finala să fie mai aproape, dar s-au bucurat să afle că vor mai petrece încă două luni pe Drumul Iubirii.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a ieșit din casă pentru a-i alege un cadou lui Sese. Cum a reacționat el la surpriza preg... Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a schimbat la față când a auzit ce spune Sabrina despre viitorul lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x