Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a ieșit din casă pentru a-i alege un cadou lui Sese. Cum a reacționat el la surpriza pregătită

Giovana și Sabrina de la Mireasa sezon 5 au ieșit împreună la cumpărături pentru a alege un cadou pentru aniversarea lui Sese.

giovana si sese de la mireasa danseaza pe terasa Galerie
Giovana și Sabrina de la Mireasa sezon 5 au ieșit împreună la cumpărături pentru a alege un cadou pentru aniversarea lui Sese. | Antena 1

”El nu știe că am plecat la plimbare. Sper să fie o surpriză”, a zis Giovana. Și chiar așa a fost, căci iubitul ei nu se aștepta la o așa surpriză.

Cele două au ales un ceas, care l-a bucurat pe Sese. Însă nu doar aceasta a fost singura surpriză. Băiatul a primit mesaje de la părinții lor, care l-au emoționat foarte mult.

După ce au vizionat filmulețele de la susținători, Sese și Giovana s-au retras pe terasă. Acolo, concurenta pregătise un decor de sărbătoare, ce a reușit să-l impresioneze pe iubitul ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Când va fi Finala show-ului matrimonial. Simona Gherghe a anunțat data

Giovana l-a cerut în căsătorie pe Sese

După ce au dansat, ea i-a dat cadoul ales împreună cu Sabrina. Sese s-a bucurat mult și a sărutat-o cu foc pe aleasa lui.

Pentru a-i demonstra cât de mult îl prețuiește, Giovana i-a mai pregătit încă un dar: o brățară cu ajutorul căreia a făcut o cerere atipică.

”Pe asta vreau să ți-o pun și să te întreb dacă vrei să fii soțul meu”, a zis Giovana când i-a pus brățara pe mână. Sese a refuzat și a zis că nu poate accepta această cerere atipică.

Cu toate acestea, a glumit că se răzgândește dacă odată cu logodna vine și o noapte la hotel.

Cum s-a descurcat Giovana la organizarea surprizei, dar și cum a reacționat Sese puteți urmări în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Elena, în lacrimi după o afirmație făcută de Adrian. Cum s-a ajuns aici... Mireasa 2022, sezon 5. Când va fi Finala show-ului matrimonial. Simona Gherghe a anunțat data...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x