Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 21 mai. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul.

simona gherghe anunta voturile publicului la mireasa sezon 5 Galerie
Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul. | Antena 1

A fost o săptămână tensiunată pentru concurenții de la Mireasa sezon 5. În timp ce Sabrina și Perneș au avut mult de lămurit, Valentin și Alina s-au certat din cauza unei posibile logodne.

Cum a fost săptămâna pentru concurenții de la Mireasa sezon 5

Cei doi vorbeau în dormitor când Alina l-a întrebat dacă s-a gândit să ceară vreo fostă iubită, iar iubitul ei a înțeles greșit întrebarea. El a crezut că partenera se referă la logodna lor și i-a reproșat faptul că lui i-a zis că nu vrea să se căsătorească la Mireasa.

În cuplul Leo și Anda a existat armonie, deși întreruptă de o dispută cu perechea Alina-Valentin. Fiul doamnei Dana i-a spus alesei că o iubește, în timpul petrecerii de sâmbătă, și că e perfectă pentru el.

Spre finalul săptămânii, ei s-au certat cu Alina și Valentin. Doamna Dana a fost și ea implicată, însă tensiunile s-au mai calmat.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adrian sau Aron. Cine părăsește competiția

Aron a avut și el o săptămână dificilă, în care a menționat nu o dată că vrea să plece acasă. El s-a contrat inclusiv cu bunica Elena, la care a țipat. Ulterior și-a cerut scuze.

Yana și Andrei au fost în centrul altor evenimente petrecute în ultimele zile. Fata consideră că nu e potrivită pentru iubitul ei și l-a încurajat să renunțe la ea. Doamna Mioara nu este de acord cu această relație și nu a ezitat să spună faptul că Yana ar căuta un bărbat potent financiar și că nu îl place pe fiul ei.

Joi, casa Mireasa a întâmpinat-o pe Alisia, noua concurentă. Fata s-a declarat interesată de Răzvan, cu care a avut și un date. Ei sunt acum într-o cunoaștere.

În noapte de joi spre vineri a avut loc task-ul Cabina telefonică, care a adus, ca niciodată, o mulțime de dispute dure. Larisa, Valentin, Perneș au fost cei care au fost agresivi verbal și s-au certat.

Concurenta a fost cea care a câștigat și a donat premiul Giovanei și lui Sese.

Clasamentul Mireasa din 21 mai 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. De reținut că fetele din TOP 3 nu au imunitate. Iată cum arată clasamentul din Gala 21 mai:

Mama Săptămânii: doamna Eleonora.

TOP 3:

1. Giovana
2. Yana
3. Alina

TOP 3 băieți:

1. Perneș
2. Sese
3. Andrei.

Reacția lui Andrei după ce a intrat în TOP 3

”Nu pot decât să le mulțumesc. Da, patru luni... Nu e important topul, dar le mulțumesc frumos pentru susținere, apreciere. Nu pot decât să mă bucur”, a declarat Andrei.

”Ai ieșit din top”, i-a zis Simona Gherghe iubitei lui Perneș. Sabrina: ”Mamă, ce probleme... Nu mă deranjează. Săptămâna trecută la fel... nu mă deranjează, oricum vreau acasă”.

Urmăriți reacțiile lor la schimbările din clasament în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adrian sau Aron. Cine părăsește competiția... Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 s-au logodit: ”DA. De azi, pentru totdeauna”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x