Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adrian sau Aron. Cine părăsește competiția

Aron și Adrian sunt cei doi băieți care s-au aflat în cursa de eliminare. Iată care este concurentul pe care publicul Mireasa sezon 5 îl trimite acasă.

simona halep imbracata intr-o rochie albastra Galerie
Aron și Adrian sunt cei doi băieți care s-au aflat în cursa de eliminare. Iată care este concurentul pe care publicul Mireasa sezon 5 îl trimite acasă. | Antena 1

Aron și Adrian au fost aleși de fetele din casa Mireasa sezon 5 să părăsească emisiunea. Publicul a avut, însă, decizia finală.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 21 mai. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Cum a fost ultima săptămână pentru Adrian și Aron de la Mireasa sezon 5

Adrian a avut un început de săptămână foarte bun. Tânărul, care este unul dintre cei mai discreți concurenți de la Mireasa sezon 5, s-a concentrat pe cunoașterea lui cu Elena.

Totuși, deși s-a străduit ca lucrurile să meargă bine, tinerei nu i-a plăcut faptul că el a încercat să o menajeze și nu i-a zis că a exagerat cu sucul la petrecerea de sâmbătă.

Au reușit rapid să treacă peste acest moment și săptămâna a fost în continuare una plăcută. În noaptea de joi spre vineri, Adrian a fost unul dintre finaliștii probei Cabina telefonică. Pe tot parcursul task-ului, tânărul a fost susținut de Elena, care l-a încurajat pe tot parcursul sarcinii. Din nefericire pentru ei, el a cedat din cauza durerii.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese, marii absenți din Gală. De ce lipsesc din platoul emisiunii

De cealaltă parte, Aron a insistat că vrea să plece acasă. A fost retras pe tot parcursul săptămânii, însă vizibil nervos, el s-a certat cu bunica Elena.

Disputa l-a făcut să-și iasă din fire și să țipe la cea care îl însoțește în casa Mireasa. El a înjurat și nu a vrut să-și ceară scuze în live, însă a făcut câteva ore mai târziu după difuzarea materialului.

El a părut încântat de Alisia, noua concurentă, însă ea a susținut clar că e interesată de Răzvan, cu care este și într-o cunoaștere.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl lui Adrian crede că tânărul este ”batjocorit” de ceilalți concurenți. Pe cine a luat în vizor

Cine este concurentul eliminat de la Mireasa sezon 5 în Gala din 21 mai

Publicul a votat intens în această săptămână și a ales să elimine unul dintre băieți. A fost o luptă strânsă între Aron și Adrian. Aron este concurentul care va părăsi emisiunea în Gala din 21 mai 2022.

Bunica Elena va rămâne în competiție, alături de Sese, a anunțat Aron.”Îi place”, a spus tânărul.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese, marii absenți din Gală. De ce lipsesc din platoul emisiunii... Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 21 mai. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x