Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 28 mai. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul din Gala de sâmbătă, 28 mai 2022.

simona gherghe la mireasa intr-o rochie roz Galerie
Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul din Gala de sâmbătă, 28 mai 2022. | Antena 1

A fost o săptămână dificilă pentru cuplurile de la Mireasa sezon 5. Au existat certuri în toate relațiile și chiar despărțiri. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cum au fost ultimele zile pentru tinerii din cel mai iubit show matrimonial, dar și cum arată clasamentul publicului din 28 mai 2022.

Cum a fost ultima săptămână pentru concurenții de la Mireasa sezon 5

Sâmbătă, 21 mai 2022, Aron a fost eliminat. El a fost votat de public să părăsească competiția Mireasa sezon 5 și Adrian a rămas în casă.

La final, acesta a analizat cuplurile și a spus că Giovana cu Sese sunt cea mai puternică pereche. El a susținut că vor fi fericiți și peste ani. Din păcate, proaspeții logodnici au întâmpinat probleme în ultimele zile. Vinovatul? Gelozia exagerată a lui Sese, crede iubita lui.

Acesta i-a reproșat, din nou, că se uită după alți bărbați, lucru pe care l-ar fi făcut și la mare, la scurt timp după logodna lor. Ca niciodată, tinerii îndrăgostiți și-au aruncat cuvintele grele și au folosit inclusiv un limbaj licențios.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Toți concurenții au făcut nominalizări. 4 fete au imunitate, niciuna din TOP 3

Nici la Alina și Valentin lucrurile nu au fost roz în această săptămână. Cei doi s-au simțit minunat la piscină, au fost foarte veseli, însă înainte de asta s-au certat serios la petrecere. Certuri au urmat și spre finalul săptămânii, când Vali s-a simțit mințit de iubita lui, care i-a zis Alisiei că a fost interesată doar de doi băieți: Valentin și Leo.

Yana și Andrei s-au despărțit în cursul acestei săptămâni. Totul a început de la faptul că băiatul doamnei Mioara i-a propus Sabrinei, la piscină, să-i dea o felie de pizza. Atunci, concurenta a remarcat că are un iubit foarte grijuliu și preț de câteva minute nici nu s-au băgat în seama.

Au trecut, însă, peste această situația, dar a apărut alta: stilul de viață al Yanei, pe care Andrei nu poate să îl ofere. Cu toate că ea a susținut că poate să muncească, doamna Mioara crede că acest lucru va duce la destrămarea cuplului lor. Ceea ce s-a și întâmplat, după ce Andrei a informat-o că situația lui financiară este una decentă, însă nu posedă niciun bun și muncește din greu pentru a își depăși condiția.

Cei doi s-au despărțit doar pentru scurt timp. Inițial, Yana a vrut împăcarea, dar orgoliul lui Andrei a fost prea mare. S-au împăcat totuși, însă doamna Mioara nu i-a slăbit deloc. Ea a comentat viața amoroasă a fetei, despre care spune că a avut prea mulți parteneri până la vârsta de 23 de ani și că ceva poate fi în neregulă cu ea.

Sabrina și Perneș au început săptămâna tensionați și lucrurile s-au mai liniștit după ce fata a mers la hotel cu Larisa. Deși nu a fost de acord cu acest lucru, logodnica lui Perneș tot a însoțit-o pe prietena ei.

Foarte reci au fost unul față de altul și Sabrina a respins orice dialog cu iubitul ei. Spre finalul săptămânii, ea i-a făcut o declarație de dragoste, care a reușit să mai elimine din tensiunea dintre ei.

Vineri, mama Sabrinei a trimis mai multe mesaje, în care o acuza că minte și că aberează. Cât timp Gabriela Cristea a citit rândurile, Perneș a plâns și nu a scos niciun cuvânt. Tatăl fetei i-a luat apărarea și mama băiatului și-a arătat susținerea pentru cuplul lor.

Alisia și Răzvan au pus punct cunoașterii, la sugestia fetei. Ulterior, pe adresa redacției a venit un mesaj, de la viitoarea nașă a tinerei, care a acuzat-o că a venit la Mireasa pentru a îl întoarce din drum pe fostul ei iubit și că nu are gânduri serioase.

Leo și Anda, împreună cu doamna Dana, au fost contrariați de o scrisoare primită din partea mamei fetei. Lucrurile au fost lămurite în live, unde părintele i-a asigurat de susținerea familiei.

Rămâne de văzut cum aceste evenimente vor influența votul publicului.

Clasamentul Mireasa sezon 5 din 28 mai 2022

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. De reținut că fetele din TOP 3 nu au imunitate. Iată cum arată clasamentul din Gala 28 mai:

Mireasa Săptămânii este Giovana. Mama Săptămânii este doamna Mioara și Mirele Săptămânii este Sese.

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara nu o slăbește pe Yana: ”Nu vreau o noră ca ea”... Nora de la Mireasa, imagini inedite cu familia ei. Ce fotografii emoționante a publicat fosta concurentă cu părinții ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x