Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 9 iulie 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Pe ultima sută de metrii, publicul a votat intens. Iată cum arată clasamentul din 9 iulie 2022 și ce modificări a suferit.

concurentii de la mireasa sezon 5 Galerie
Pe ultima sută de metrii, publicul a votat intens. Iată cum arată clasamentul din 9 iulie 2022 și ce modificări a suferit. | Antena 1

Nu a fost o săptămână tensionată pentru cupluri, ci mai degrabă una în care s-au descoperit. Tinerii de la Mireasa sezon 5 au avut șansa să conviețuiască fără ca ușa dintre cele două case să fie închisă.

Astfel, cuplurile s-au organizat și și-au construit micul loc cuibușor de nebunii. Sabrina și Perneș au ales să rămână în dormitor fetelor, în timp ce Giovana-Sese și Alina-Valentin au dormit în dormitoarele de la parter din casa băieților.

Cum a fost această săptămână pentru concurenții de la Mireasa sezon 5

În timp ce cuplurile au descoperit cum este să doarmă seara de seară împreună și să se trezească îmbrățișati, ceilalți concurenți s-au preocupat de micile probleme zilnice.

Au existat conflicte între doamna Elena și Elena din cauza cumpărăturilor. Fata își dorea lapte de soia, spre nemulțumirea bunicii și de aici a pornit un întreg scandal. Cele două au ridicat tonul și au spus cuvinte grele.

De cealaltă parte, doamna Mioara a fost foarte afectată în această săptămână pentru că fiii ei nu i-au dat niciun semn în ultimele șase luni. Aceasta s-a simțit neglijată și chiar a plâns.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, curtat de o tânără din afara casei. I-a trimis o scrisoare. Reacția Sabrinei

Fiul ei, Andrei, a fost și el trist pentru că iubita lui, Yana, era departe. Totuși, săptămâna s-a încheiat frumos pentru el deoarece și-a revăzut logodnica. A parcurs o distanță mare pentru a o strânge în brațe la aniversarea lor de două luni.

Tot în această săptămână, cuplurile au depus actele pentru cununia civilă. Alina și Valentin au fost la un pas să nu se poată căsători pentru că tânăra avea buletinul vechi, cu numele fostului soț.

Joi, tinerii au vorbit cu soacrele și au încercat să le tragă de limbă. Alina i-a cerut binecuvântarea mamei lui Valentin, iar aceasta i-a spus că nu e ea în măsură să o acorde.

Sese a vrut să știe ce amintiri are soacra cu logodnica lui, în vreme ce Giovana a fost curioasă dacă logodnicul ei se va schimba după căsătorite.

Întrebarea Sabrinei legată de salariul lui Perneș l-a deranjat pe acesta, care i-a reproșat faptul că a adus în discuție acest lucru. Din această cauză, ei s-au supărat.

Clasament Mireasa din 9 iulie 2022

Telespectatorii au votat intens în această săptămână. Iată care sunt favoriții publicului din Gala de sâmbătă, 9 iulie:

Mama Săptămânii este doamna Eleonora.

TOP 3 FETE

1. Giovana

2. Sabrina

3. Alina

TOP 3 BĂIEȚI

1. Sese

2. Perneș

3. Andrei

Mireasa 2022, sezon 5. Yana și Andrei, despărțiți din nou de 500 de km. Celelalte cupluri îi vor în Finală... Mireasa 2022, sezon 5. Ce a apărut pe contul doamnei Dana, mama lui Leo. Ce a postat aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x