Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. De ce Sabrina a refuzat să meargă la date cu Perneș. Cu cine a ”înlocuit-o” logodnicul

Perneș și Sabrina de la Mireasa sezon 5 nu s-au ținut de mână în emisia live din 17 iunie 2022. Băiatul a zis că ea ar trebui să explice momentul pentru că fata refuză să-l țină de mână.

pernes si sabrina de la mireasa sezon 5 cand se cearta Galerie
Perneș și Sabrina de la Mireasa sezon 5 nu s-au ținut de mână în emisia live din 17 iunie 2022. Băiatul a zis că ea ar trebui să explice momentul pentru că fata refuză să-l țină de mână. | Antena 1

Însă acesta nu este singurul refuz al concurentei de la Mireasa sezon 5. Ea nu a dorit să meargă, în această dimineață, la întâlnirea cu logodnicul ei

Sabrina a refuzat să meargă la date cu Perneș

Sabrina a refuzat să meargă la date cu logodnicul ei, Perneș. Ea a spus că are febră musculară și că nu a avut timp suficient să se pregătească.

Ea a susținut că în 30 de minute nu se putea pregăti nici dacă primea bani. Imediat, iubitul ei a corectat-o și i-a zis că era vorba, de fapt, de o oră.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce decizie au luat Andrei și Yana în privința relației. Doamna Mioara, dezamăgită

Pentru că logodnica lui nu a vrut să iasă din casa Mireasa, Perneș s-a bucurat de premiu alături de Sese.

În urmă cu câteva zile, cei doi logodnici au avut șansa să doarmă o noapte împreună, în casa Mireasa. Ca și în alte dăți, ei s-au certat și Perneș i-a reproșat că nu se bucură de premiu și că nu face decât să-l ia în râs, lucru care îl deranja teribil.

Ulterior, Sabrina a mers pe terasă și a discutat cu Larisa. Ea a analizat tot ce i-a zis iubitul ei și s-a amuzat copios.

”Știți de ce râdeam? Efectiv de nervi. Mă enervează discuțiile astea din nimic. Prefer să râd, să trec în alt fel peste. Nici măcar nu face vreun gest, să facă ceva drăguț, doar reproșează că eu nu fac asta.”, a zis Sabrina în emisia live Mireasa sezon 5.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce decizie au luat Andrei și Yana în privința relației. Doamna Mioara, dezamăgită... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana a luat foc la Capricii. Cum explică fiica ei faptul că familia nu a mai dat niciun se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x