Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. De ce Sabrina și Perneș lipsesc din emisia live de azi

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 se află la un date în afara casei, după ce tânăra a câștigat concursul de dans de la petrecerea de sâmbătă.

simona gherghe imbracata in roz in platoul mireasa sezon 5 Galerie
Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 se află la un date în afara casei, după ce tânăra a câștigat concursul de dans de la petrecerea de sâmbătă. | Antena 1

Încă de la petrecerea de sâmbătă, Perneș a complotat pentru a ieși la date cu Sabrina. Scopul era unul clar: să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Sabrina.

De ce lipsesc Sabrina și Perneș din emisia live

Primul pe care a încercat să-l convingă a fost Andrei. Cu greu a reușit, și a trecut la Valentin, respectiv Adrian. Băieții l-au ajutat și a ieșit la date cu Sabrina, care știe că vor merge la o acțiune caritabilă care implică animăluțe.

Acesta este motivul pentru care cei doi nu se aflau în platou când a început emisia live din 3 mai 2022. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe, care a precizat că va anunța curând dacă cererea a fost acceptată sau nu.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce crede Elena despre Adrian după ce a aflat că tânărul este interesat să o cunoască mai bine

Este vorba despre prima cerere în căsătorie din sezonul 5 Mireasa. Rămâne de văzut care va fi răspunsul Sabrinei la propunerea lui Perneș. Revenim cu detalii, rămâneți pe a1.ro.

Propunerea lui Perneș vine într-un moment în care relația lor nu este așa cum se așteaptă tânărul. După ce s-au împăcat, Sabrina a fost toată numai zâmbet. Atunci, concurentul de la Mireasa sezon 5 a cunoscut o altă latură a ei.

Afectuoasă, Sabrina l-a luat prin surprindere cu atitudinea ei. Cei doi au trăit câteva zile superbe, până când tânăra s-a schimbat. Sau, cel puțin, asa crede Perneș, care și-o dorește pe Sabrina cea tandră și lipicioasă care a fost după împăcare. Mai multe zile la rând, băiatul i-a reproșat faptul că este distantă și ea i-a repetat că are nevoie de spațiu.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce crede Elena despre Adrian după ce a aflat că tânărul este interesat să o cunoască mai bine... Mireasa 2022, sezon 5. Valentin, acuzat că ar avea un copil. Cum se apără concurentul și ce spune mama lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x