Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana a luat foc la Capricii. Cum explică fiica ei faptul că familia nu a mai dat niciun semn

Doamna Dana, Leo și Anda au primit vizita lui Ruxi, sora concurentului, a venit în platoul Mireasa Capriciile Iubirii după un timp îndelungat. Concurenții nu au mai primit un semn de la familie de ceva vreme.

colaj de imagini cu dana si ruxi de la mireasa sezon 5 Galerie
Doamna Dana, Leo și Anda au primit vizita lui Ruxi, sora concurentului, a venit în platoul Mireasa Capriciile Iubirii după un timp îndelungat. Concurenții nu au mai primit un semn de la familie de ceva vreme. | Antena 1

Doamna Dana a primit, miercuri, flori și o scrisoare de la Ruxi. Este primul semn de la familie primit în ultimele aproape două luni. După ce a ajuns, Anda, Leo și doamna Dana au trimis un mesaj pe AntenaPlay.

”Apropo de familie, cu familia vorbim. Să nu creadă cei de afară că nu vorbim.”, a zis doamna Dana într mesajul transmis pe AntenaPlay. Leo a adăugat că ei comunică cu familia și totul este ok.

”Să vedeți câtă dragoste și iubire există la noi în familie. Ne-am dori să fie peste tot.”, a mai adăugat mama Dana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a plâns la Capricii. Ce se întâmplă cu ea și Perneș după ce a refuzat date-ul cu el

Doamna Dana, supărată foc pentru că s-a difuzat materialul în care o ruga pe Ruxi să-i trimită un semn

În emisia live Capriciile Iubirii, din 17 iunie, doamna Dana spunea că de trei săptămâni nu au mai primit vești de la familie. A fost vorba, de fapt, de mult mai mult timp.

De la Paște, cei dragi nu au mai trimis niciun mesaj. Ba, mai mult, doamna Dana a refuzat să asculte un mesaj sosit prin intermediul lui Ion Șaulescu. Fostul concurent de la Mireasa susține că tatăl lui Leo nu a dorit ca ei să primească scrisori în această perioadă, însă doamna Dana și Leo au negat vehement. Informațiile le-ar avea de la mătușa lui Leo.

Cu toate că au susținut că relația cu familia e ok, în urmă cu câteva zile, doamna Dana își ruga familia să îi dea vești. Tonul nu era unul foarte calm.

”Dacă credeți că este ok cum procedați, vă spun că nu este. Eu sunt eu, el e el. Faceți și voi o diferență. Ruxi, aștept și eu să-mi trimiți ce ți-am spus. Te rog frumos să te conformezi și să-mi trimiți ce îmi trebuie. Fii serioasă, nu mai fii cum ai fost până acum că este problemă dacă tot așa o ții. Asta e ultimul mesaj pe care îl dau și aștept un semn. Dacă nu primesc un semn, nu mai primiți niciun mesaj din clipa de față și este o problemă.

Ruxi, de la tine vreau să primesc un semn mâine. Dacă nu primesc un semn de la tine, nu e bine. Și de la voi, știe foarte bine că sunt foarte supărată. Nu se procedează așa. Nu am vrut să vin aici, să vadă toată lumea, dar se pare că el își dorește așa. Vorbim când vin acasă, dacă voi considerați că nu mai trebuie să răspundeți nimănui, nici măcar mie”, a fost mesajul doamnei Dana.

După difuzarea la Capricii, s-a enervat foarte tare și a spus că nu i se pare normal ca aceste imagini să ajungă la TV. Imaginile sunt de 11 zile și de 7 zile au tot fost discutate în social media. Gabriela Cristea a spus că de aproximativ două luni de zile, cei doi nu au fost contactați de familie. În plus, Ruxi ar fi refuzat invitația la Capricii.

Tânăra spune că nu a putut veni pentru că tatăl ei a fost bolnav, deși moderatoarea a subliniat că Ruxi a spus că nu e lăsată. ”Fanii nu trebuie să știe ce face familia mea, trebuie să știe ce fac eu și Leo”, a tunat nervoasa doamna Dana.

Ce i-a sfătuit familia pe Leo și Anda în privința căsătoriei

Ruxi a spus că Leo și Anda nu ar trebui să se căsătorească în Finala Mireasa sezon 5.

”Să vină acasă împreună, să se iubească. Știu că ei sunt foarte reali și așa o să fie și afară, că Leo nu e imatur și la fusta mamei, cum se spune. Anda a văzut ce trebuie la el. Să se gândească (n.r. legat de depunerea actelor). Avem timp și afară. Emisiunea asta nu depinde doar de un act. Nu vreau să facă pasul și după afară, când o să fie testul adevărat, să se despartă și să meargă la notar. Eu zic că faeem nunta în felul nostru afară, cu toți.”, a zis Ruxi.

Mireasa 2022, sezon 5. De ce Sabrina a refuzat să meargă la date cu Perneș. Cu cine a ”înlocuit-o” logodnicul... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a plâns la Capricii. Ce se întâmplă cu ea și Perneș după ce a refuzat date-ul cu el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x