Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a plâns la Capricii. Ce se întâmplă cu ea și Perneș după ce a refuzat date-ul cu el

Vineri dimineață, Sabrina a refuzat să iasă la un date cu Perneș. În emisiunea Mireasa sezon 5, ea a stat departe de iubitul ei. La fel s-a întâmplat și la Capriciile Iubirii, unde a și plâns.

sabrina de la mireasa sezon 5 intr-un tricou negru plange la capricii Galerie
Vineri dimineață, Sabrina a refuzat să iasă la un date cu Perneș. În emisiunea Mireasa sezon 5, ea a stat departe de iubitul ei. La fel s-a întâmplat și la Capriciile Iubirii, unde a și plâns. | Antena 1

”Ce e cu voi?”, a întrebat Gabriela Cristea. În acel moment, Sabrina și Perneș, logodnicul ei, stăteau cu mâinile în sâni și la jumătate de metru distanță.

”Ce-i cu noi? Mai sunt și zile din astea. Le căutăm, habar n-am. Nu știu.”, a răspuns fata, care avea nodul în gât.

De ce a plâns Sabrina de la Mireasa sezon 5

Sabrina a spus că i-a comunicat lui Perneș nemulțumirile ei și a început să plângă. Fata era vizibil afectată.

”Nu știu de unde e problema.”, a adăugat ea și iubitul ei a intervenit: ”De la mine e vina. Stilul meu de a pune accent pe unele probleme, cum ar fi ziua de azi. Faptul că nu s-a trezit să meargă la date. Eu am creat o discuție din asta și tot... Era și nu era ceva grav, doar că stilul meu de a pune problema era total diferit de stilul ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce decizie au luat Andrei și Yana în privința relației. Doamna Mioara, dezamăgită

Nici nu știu ce m-a deranjat. M-am simțit bine la date. M-a deranjat lipsa ei de dorință, asta m-a frustrat. Probabil reacția ei. Nici nu am stat să o ascult și m-am întors cu frustarea pe care am avut-o. În loc să sting conflictul, l-am accentuat. E greșeala mea. Trebuie să dau doi pași în spate.”

Sabrina a mai explicat faptul că task-ul a durat până la ora 3 dimineața și că nu s-a simțit în stare să meargă la date din cauza febrei musculare. Problema spune ea e că nu se poate bucura de date-uri pentru că majoritatea sunt dimineața și îi e greu să se trezească.

De ce a refuzat Sabrina să iasă la date cu Perneș de la Mireasa sezon 5

Sabrina a refuzat să meargă la date cu logodnicul ei, Perneș. Ea a spus că are febră musculară și că nu a avut timp suficient să se pregătească.

Ea a susținut că în 30 de minute nu se putea pregăti nici dacă primea bani. Imediat, iubitul ei a corectat-o și i-a zis că era vorba, de fapt, de o oră.

Pentru că logodnica lui nu a vrut să iasă din casa Mireasa, Perneș s-a bucurat de premiu alături de Sese.

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana a luat foc la Capricii. Cum explică fiica ei faptul că familia nu a mai dat niciun se... Mireasa sezon 4. Probleme de sănătate pentru Alexandru. Din ce cauză a slăbit soțul Anei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x