Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, deranjată de comentariile Alinei despre sforăitul lui Leo. S-au certat în live

Doamna Dana de la Mireasa sezon 5 a fost foarte supărată după ce Alina a vorbit despre sforăitul lui Leo, care deranjază somnul lui Valentin.

alina, dana si leo de la mireasa sezon 5 pe canapea Galerie
Doamna Dana a fost foarte supărată după ce Alina a vorbit despre sforăitul lui Leo, care deranjază somnul lui Valentin. | Antena 1

”7 vieți i-ar lua ei să intre la mine în familie. Copil fără minte. Că și lui Nora i-am zis. Discuții de... Până acum era prietenă cu mine, acum că sforăie Leo. Eu plec și mâine, nu mă bag la ciolan ca voi. Victime, să pozeze în victime”, a zis doamna Dana.

”Nu dau 2 bani pe vorbele lor. Știu ce familie am. Nu mai face aceeași lucru ca ei.”, a încercat Leo să o liniștească pe doamna Dana.

”Eu știu ce fel de persoană e”, a subliniat doamna Dana, care i-a reamintit lui Leo că Alina vorbește despre ei.

”Am zis despre Anda că dacă doamna Dana i-a zis că trebuia să se sesiseze, ea a zis că s-a sesizat. Nu vreau să discut, să mă asociez... Dacă ești prieten și i-ai greșit cu ceva... așa a făcut și cu mine, și cu Nora.”, a replicat Alina după ce materialul a fost difuzat.

”E femeie, e mamă...”, a mai adăugat Alina, ironică fiind la adresa doamnei Dana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a schimbat la față când a auzit ce spune Sabrina despre viitorul lor

Schimb de replici între Vali și Leo de la Mireasa sezon 5

”O să fii tratat cu respect când o să-mi respecți familia”, a spus Leo după ce Valentin i-a atras atenția că dormitoarele sunt comune și că nimeni nu a venit cu ele de acasă.

Iubitul Alinei a mai subliniat faptul că el a căutat soluții și că nimeni nu a vrut să stea în aceeași cameră cu Leo.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Valentin, impresionat de modul cum Alina a vorbit despre el. A rămas fără cuvinte și i-a pupat mâna

Concurenta a simțit că Vali s-a enervat și a încercat să-l liniștească, însă doamna Dana a spus că doar Alina l-a plăcut pe Leo, că ea s-a așezat în spatele lui.

”Alina, spune la femeia asta...că mă înnebunește. Ba e femeie, în fața mea e o femeie. Deja sunt sătul de chestia asta”, s-a enervat Vali după ce doamna Dana a zis că Alina s-a așezat în spatele lui Leo la începutul emisiunii.

Mama lui Leo i-a replicat că el este o creatură. Continuarea o găsiți în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin, impresionat de modul cum Alina a vorbit despre el. A rămas fără cuvinte și i-a pupat mâ... Mireasa 2022, sezon 5. Cine e și cum arată Alisia, noua concurentă. Ce băiat i-a atras atenția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x