Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara, împotriva relației Yana- Andrei. L-a blestemat pe fiul ei

Doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 a fost foarte supărată pe Andrei, care dorește să aibă o relație cu Yana.

”Nu-mi doresc o noră ca ea. Atât. Mie nu-mi place de ea”, a zis doamna Mioara în Gală. Mai târziu, când emisiunea s-a terminat, doamna Mioara a rugat-o pe Ioana să vină să o ia.

Doamna Mioara, supărată tare pe Andrei de la Mireasa sezon 5

”Nu mai vreau să fiu marioneta nimănui. Sper să mă urmărești. Îmi doresc să vii după mine cu Vilă. Sunt bolnavă, amețesc, fac tensiune. Mie nu-mi mai trebuie să fac nimic. Vino să mă ajuți. Sunt bătaia de joc, mi-au furat fondul de ten pe care mi l-ai trimis. Nu sunt bătaia de joc a nimănui. Nici a lui Andrei, nici a lui Yana”, a zis doamna Mioara și a aruncat lavaliera.

După ce a reperatat să fie scoasă din emisiune, ea a mers în baie unde l-a blestemat pe fiul său. Doamna Mioara a purtat singură o discuție, cum a mai făcut, în care îl certa pe Andrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sora lui Andrei, acuzații grave la adresa Yanei. Ce spun Mioara și fiul despre presupusul trecut al fetei

”Lasă-mă să plec acasă. Dă-mă și cu asta la televizor, nu mă dai?! Nu mă pot înțelege Andrei cu tine. Deja sunt bătaia ta de jos. Să mă lași în pace. Nu ești nimic, câtă răutate ai în tine. Aș vorbi eu mai mult, dar mă dau în emisiune.

Nu știi de frica lui Dumnezeu, dacă ai bani și nu știi pe ce treaptă. Ce râzi tu și te amuzi, îți place să te joci cu minte mea. Credeam că ești copilul bun, dar cum te-am văzut aici... râzi Andrei. Cât bine îmi faci tu mie, așa să-ți dea și ție. E păcat să te blestem, dar...”, a zis doamna Mioara, în duș, singură fiind.

Câteva minute mai târziu, Andrei a încercat să o împace pe doamna Mioara. Nu prea a reușit. După ce el a plecat să-i aducă lămâie, ea a spus că nu e vina ei că e mai răutăcioasă cu unii oameni și a dat de înțeles că fiul ei nu îi e alături cum vrea.

Reacția lui Andrei când a auzit cele spuse de mama lui

Doamna Mioara a spus că regretă cele spuse în baie și că e mândră de fiul ei, pe care l-a blestemat. ”A fost o tensiune de moment”, a afirmat aceasta.

Andrei s-a mulțumit doar să privească trist la material și a ținut-o pe mama lui de mână după difuzarea imaginilor.

”O înțeleg”, a zis concurentul de la Mireasa sezon 5. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai și-au surprins toți susținătorii! Apariția peste care se trece greu cu vederea... Mireasa 2022, sezon 5. Sora lui Andrei, acuzații grave la adresa Yanei. Ce spun Mioara și fiul despre presupusul trecut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x