Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara nu o slăbește pe Yana: ”Nu vreau o noră ca ea”

Doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 nu este de acord cu relația lui Andrei cu Yana. Femeia a spus clar că nu o dorește pe fată în familia lor.

doamna mioara de la mireasa sezon 5 cand tine gura deschisa Galerie
Doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 nu este de acord cu relația lui Andrei cu Yana. Femeia a spus clar că nu o dorește pe fată în familia lor. | Antena 1

”Pe Yana nu o accept. Nu vreau o noră ca ea.”, a zis doamna Mioara, care a zis că Yana l-a întors pe Andrei împotriva ei.

”Nu o plac, de ce să mă ascund după deget. Andrei să facă ce vrea el. Nu am ajuns eu să mă judece copilul, eu l-am crescut pe el, nu el pe mine”, a mai turuit mama lui Andrei.

Doamna Mioara, foarte deranjată de atitudinea lui Andrei

”Nu mă mai interesează ce o să facă Andrei”, a mai spus mama concurentului. El a afirmat că tot timpul a trebuit să medieze relațiile dintre iubite și mama. Doamna Mioara a mai subliniat că erau atâtea fete în casă și el a ales-o tocmai pe Yana, reinterând faptul că nu o consideră potrivită pentru el.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Toți concurenții au făcut nominalizări. 4 fete au imunitate, niciuna din TOP 3

Concurenta a explicat faptul că și-ar fi dorit să aibă parte de iubire și ca una dintre fostele relații să meargă, însă nu a fost să fie. S-a întâmplat după ce doamna Mioara a comentat, din nou, despre viața sentimentală a posibilei nurori.

Doamna Mioara, împotriva Yanei: ”Probabil are pe cineva afară”

Doamna Mioara e convinsă că Yana nu e potrivită pentru Andrei. Nu a spus-o o dată, ci de mai multe ori.

”Consider că ea nu-l place. Andrei vorbește mult și e sincer, ea nu. Probabil are pe cineva afară. Ar fi mai bine să spună, nu o obligă nimeni. Nu aș vrea să-l văd pe Andrei că suferă. Nu cred că s-ar merita. Degeaba luptă el, dacă nu sunt în egală măsură”, a zis doamna Mioara.

Andrei a susținut că mama lui se grăbește și i-a mulțumit pentru părere.

”Când iubești, nu ai avea acele rețineri.”, a mai subliniat doamna Mioara. Yana a zis doar că nu-și arată sentimentele prin vorbe, ci prin afecțiunea. Ea a mai menționat faptul că are gânduri absurde și că este toxică, așa că Andrei va trebui să aibă multă răbdare cu ea.

”Siguranță nimeni nu poate da. Nici eu, nici el. Mai ales acum, că suntem de două săptămâni”, a mai explicat Yana.

Doamna Mioara a repetat că probabil fata se gândește la altcineva din afara casei și că vânează pe cineva cu potențial financiar mare.

Mireasa 2022, sezon 5. Toți concurenții au făcut nominalizări. 4 fete au imunitate, niciuna din TOP 3... Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 28 mai. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x