Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara și bunica Elena, discuții despre Yana. Andrei a fost deranjat

Doamna Elena crede că Yana își dorește un bărbat potent financiar și i-a spus acest lucru chiar în live. Totul s-a întâmplat după ce ea și doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 au avut mai multe discuții despre viitorul cuplului Yana- Andrei.

andrei si yana de la mireasa sezon 5 in timp ce privesc in fata in emisia live din 17 mai Galerie
Doamna Elena crede că Yana își dorește un bărbat potent financiar și i-a spus acest lucru chiar în live. Totul s-a întâmplat după ce ea și doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 au avut mai multe discuții despre viitorul cuplului Yana- Andrei. | Antena 1

”Eu vreau bani. Fericirea, căsnicia au fost... Tu ai umblat după bărbați cu bani, eu mi-i câștig eu”, a zis doamna Elena într-o discuție cu Alina și Yana.

Alina i-a atras atenția că bunica a povestit faptul că ea nu s-a căsătorit din dragoste.

Mai târziu, bunica Elena a mers la doamna Mioara să-i spună ce s-a vorbit. Adică faptul că Yana nu dorește să se căsătorească la Mireasa. ”Eu îți spun ce am auzit, nu ca tine.”, a înțepat bunica lui Aron.

”Lui Andrei îi trebuie o fată muncitoare, el pune suflet. Are mai multe calități decât defecte. Anumite lucruri le-am văzut de la început, aștept să le vadă și el.”, a replicat doamna Mioara, care a subliniat faptul că Yana e obișnuită cu un anumit stil de viață.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Anda și doamna Dana au abordat un subiect sensibil: întreruperile de sarcină. Ce au povestit

Din nou, doamna Mioara a menționat faptul că nu e de acord cu relația lui Andrei cu Yana. „Am văzut multe lucruri care nu mi-au plăcut”, a spus mama lui Andrei.

Discuția s-a mutat în weekend, unde mama concurentului spune că și-ar dori să fie bine, însă nu crede acest lucru pentru că a văzut anumite aspecte. Ea a precizat că va vedea și familia și că sora lui Andrei va interveni.

Andrei, deranjat de remarca bunicii Elena de la Mireasa sezon 5

”Nu trebuie să creadă cineva în relația noastră. îmi asum riscul de a suferi. Dacă e să meargă, va merge. Consider că sunt destul de matur să iau propriile decizii. Deocamdată e bine, eu sunt mulțumit de ce e. Cât se poate mergem înainte”, a explicat Andrei în emisia live.

Yana a fost întrebată de ce doamna Elena crede că fata își dorește un bărbat potent financiar: „Am lucrat și eu, am avut câștigul meu. Nu trăiam pe contul altcuiva.”.

”Niciodată nu o să cred povestea”, a replicat bunica lui Aron. Atunci Andrei a sărit în ajutorul iubitei: ”E o acuzație nefondată”.

Mai multe detalii despre întreaga discuție găsiți în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Anda și doamna Dana au abordat un subiect sensibil: întreruperile de sarcină. Ce au povestit... Mireasa 2022, sezon 5. Andrei și Yana nu-și mai pot stăpâni pasiunea. Ipostazele în care au fost surprinși în timpul fil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x