Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Fetele au început pregătirile pentru cununia civilă. Mai e o lună până la marele eveniment

Cuplurile din sezonul 5 care vor dori să se cunune civil vor avea șansa să facă asta în Finala Mireasa. O lună și trei zile le despart pe fete de momentul în care se vor vedea în rochia de mireasă. Pentru a arăta spectaculos, ele au început să se pregătească de pe acum.

fetele de la mireasa sezon 5 stau in living cu carmen bruma Galerie
Cuplurile din sezonul 5 care vor dori să se cunune civil vor avea șansa să facă asta în Finala Mireasa. O lună și trei zile le despart pe fete de momentul în care se vor vedea în rochia de mireasă. Pentru a arăta spectaculos, ele au început să se pregătească de pe acum. | Antena 1

Carmen Brumă a fost prezentă în platoul Mireasa sezon 5 și a stat de vorbă cu tinerele concurente. S-au purtat discuții despre alimentație, sport și s-au dat sfaturi pentru ce e de făcut pentru a avea o siluetă de invidiat în ziua cea mare.

Dacă în casa băieților se face mișcare zilnic, fetele nu sunt atât de pasionate de aparatele din sala de sport improvizată în casa Mireasa.

Însă asta se va schimba începând de acum, a anunțat Simona Gherghe. Antrenorul lor va fi Răzvan, care va pune în practică programele lui Carmen Brumă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au certat. Băiatul a rugat-o pe Yana să nu mai discute cu iubita lui despre relația lor

Au început pregătirile pentru nuntă în casa Mireasa sezon 5

Carmen Brumă a revenit în casa Mireasa. Antrenor personal și nutriționist, aceasta le-a oferit concurentelor mai multe sfaturi pentru a arăta impecabil în rochia de mireasă.

”Putem să avem, în mare, trei mese pe zi dacă ne este foame. Foamea e senzația care îți dă un disconfort, să nu confundăm cu pofta. Ca să simțiți asta, trebuie să faceți un repaus alimentar de 4-5 ore între mese. Apoi, hidratare, e indicat să beți 350 ml pe kg, în funcție de numărul de kilograme.”, a zis Carmen Brumă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. În timp ce trebuiau să doarmă împreună, Sabrina a râs de Perneș pe terasă. Larisa i-a ținut companie

Carmen Brumă a subliniat că zahărul ar trebui eliminat din dietă, dacă fetele vor rezultate rapide. Bineînțeles, mișcarea nu ar trebui să lipsească din programul viitoarelor mirese. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Simona Gherghe le-a anunțat pe concurente că în fiecare dimineață, Răzvan se va ocupa de antrenamentul lor. Astfel, până pe 18 iulie 2022 se va face sport și în casa fetelor și a mamelor.

Mireasa 2022, sezon 5. În timp ce trebuiau să doarmă împreună, Sabrina a râs de Perneș pe terasă. Larisa i-a ținut compa... Mireasa 2022, sezon 5. Buni Elena nu și-a mai putut masca durerea și lacrimile i s-au rostogolit pe obraji. Ce a făcut-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x