Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au certat. Băiatul a rugat-o pe Yana să nu mai discute cu iubita lui despre relația lor

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 s-au certat serios. Într-un exces de furie, el i-a replicat că poate își face altă relație. Concurenta s-a supărat foarte tare la auzul vorbelor.

alina imbracata in rosu si valentin in alb la mireasa sezonul 5 Galerie
Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 s-au certat serios. Într-un exces de furie, el i-a replicat că poate își face altă relație. Concurenta s-a supărat foarte tare la auzul vorbelor. | Antena 1

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 s-au certat serios în urmă cu câteva ore. Cei doi și-au aruncat cuvinte care nu ar trebui spuse într-o relație.

Deranjat că Alina petrecere timp cu Yana, el i-a reproșat și logodnica lui a vrut să se retragă din discuție. Însă Vali nu s-a lăsat dus și a insistat până au ajuns să se certe.

El chiar a mers la Yana și Andrei, care erau pe terasă. Băiatul a rugat-o pe iubita lui Andrei să nu mai discute cu Alina despre relația pe care o au. Ea a explicat că doar o ascultă pe fată și că va încerca să nu mai dea curs discuțiilor de acest gen.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Aron a venit special în platoul Capriciile Iubirii ca să discute cu una dintre fete. Ce i-a zis

Ceartă serioasă între Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

”Poate-mi fac și altă relație”, a zis Valentin și Alina s-a enervat foarte tare: ”Pleacă de aici. Pleacă de aici, te rog frumos. Nu am ce să discut cu un om ca tine. Auzi, poate-mi fac și altă relație”.

Discuția a făcut-o să plângă pe concurenta de la Mireasa sezon 5. Ea a rămas în baie mult timp, iar în dormitor l-a revăzut iar pe Valentin. Ea i-a zis să plece și el a ignorat-o. Ulterior, și-a cerut scuze pentru ce a zis în baie.

”Eu nu o să mă mai mărit o dată doar ca să fac taximetrie, să duc amantele acasă. Du-te și fă-ți relație.”, a spus tânăra.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sese, reacție necontrolată în timp ce se certa cu Giovana. Fata a țipat să o lase în pace

Alina a mai adăugat că nu are rost să poarte aceeași discuție. În același timp, Valentin a spus că el nu ar fi zis acel lucru dacă ea nu alimenta tensiunile. Totuși, a insistat să rezolve atunci problemele.

”Pe terasă îmi vorbești despre viitoarea ta relație, la terasă faci glume proaste. La petrecere ai zis că-ți place creața aia. Tu știi bine cum am divorțat. Du-te și vezi de cealaltă relație. Lasă-mă pe mine în pace”, a mai spus ea.

În emisia live, Valentin a zis că nu a sunat bine și și-a cerut scuze pentru ce a spus. Găsiți întreaga discuție în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Sese, reacție necontrolată în timp ce se certa cu Giovana. Fata a țipat să o lase în pace... Mireasa 2022, sezon 5. În timp ce trebuiau să doarmă împreună, Sabrina a râs de Perneș pe terasă. Larisa i-a ținut compa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x