Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Fosta iubită a lui Manu a intervenit telefonic. Ce și-au spus cei doi

Manu de la Mireasa sezon 5 a spus că dorește o nouă șansă cu fosta iubită, cea care așteaptă copilul lui.

manu de la mireasa sezon 5 cu o camasa alba Galerie
Manu de la Mireasa sezon 5 a spus că dorește o nouă șansă cu fosta iubită, cea care așteaptă copilul lui. | Antena 1

”Eu nu pot să spun că sentimentele mele pentru el s-au dus în două luni de zile. Sincer mi-aș dori asta. Între noi este imposibilă o împăcare. Mă refer la palma pe care mi-a dat-o.

Chiar și ieri a continuat să mintă cu anumite informații, mai ales cu cele spuse că eu sunt agresivă și impulsivă în relație. Nici mesajul nu l-aș fi trimis dacă nu făcea afirmația că eu mi-am dorit despărțirea și că era vorba de mici ciondăneli.”, a zis Mădălina.

Cum a auzit-o pe Mădălina, Manu s-a înmuiat și a repetat că îi pare rău. ”Mie nu mi-ai spus că-ți pare rău. Sper doar să fie din suflet. În rest nu mai am nimic de discutat. M-am gândit că nu vreau să mai lungesc acest circ, îmi fac rău mie și copilului”, a mai adăugat fata.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a cedat și a plâns pentru prima dată de când e în competiție. Care e motivul

Mădălina nu dorește să-i mai dea o șansă lui Manu

Mădălina a subliniat că nu mai există nicio șansă să fie împreună. ”Sentimentele nu se duc în două luni de zile, indiferent ce s-a întâmplat între noi. Când există iubire adevărată nu se duce chiar dacă ai fost bătută. Eu i-am spus că din partea mea putea să vină, dar putea să aștepte să nasc. Nu se face așa ceva.”, a mai spus fosta iubită.

Manu a dorit să spună ceva: ”Ai zis că nu mai vrei nimic de la mine, atunci nu înțeleg de ce ai trimis mesajul să atenționezi fetele”. Atunci fosta iubită i-a explicat faptul că a intervenit pentru că el a lăsat să se înțeleagă că ea este de vină pentru despărțire.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, în lacrimi. De ce a plâns după noaptea petrecută cu Sabrina

”Tu ce vrei de la mine până la urmă?”, a întrebat-o Manu. ”Nu vreau nimic de la tine, nu vreau să ne împăcăm”, a răspuns Mădălina.

”Tu știi foarte bine de ce am intrat”, a mai zis concurentul, care a adăugat că a vrut această experiență.

”Eu nu cred că ar trebui să fie asta mai important decât copilul”, a mai susținut Mădălina.

Simona Gherghe, anunț despre Manu

Simona Gherghe a anunțat că Manu va intra în cursa pentru eliminare, având în vedere situația lui. Puteți vota pe Aplicația Antena 1 și pe http://mireasa.a1.ro.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a cedat și a plâns pentru prima dată de când e în competiție. Care e motivul... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara s-a supărat pe Larisa și a jignit-o. De la ce a pornit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x