Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, în lacrimi. De ce a plâns după noaptea petrecută cu Sabrina

Perneș și Sabrina au câștigat task-ul cu crenguțele de salcie și au petrecut o noapte împreună. Deși ar fi trebuit să se bucure de premiu, cei doi s-au certat și supărat.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 Galerie
Perneș și Sabrina au câștigat task-ul cu crenguțele de salcie și au petrecut o noapte împreună. Deși ar fi trebuit să se bucure de premiu, cei doi s-au certat și supărat. | Antena 1

Perneș a fost deranjat de faptul că a simțit-o rece pe Sabrina. Ea ar fi vrut să doarmă după ce noaptea trecută nu a reușit să se odihnească, în vreme ce iubitul ei își dorea să profite de noaptea împreună.

Evident deranjată, Sabrina a primit reproșuri de la Perneș, care s-a speriat pentru că a revăzut-o pe ”vechea” Sabrina.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a cedat și a plâns pentru prima dată de când e în competiție. Care e motivul

Perneș a plâns după ce s-a certat cu Sabrina

Cei doi s-au retras pe terasă și ea i-a explicat faptul că nu se simte comod să fie afectuoasă în dormitor, acolo unde sunt și celelalte fete.

Mai târziu, au adormit supărați și dimineața următoarea ea i-a povestit Larisei că Perneș a supărat-o.

Ambii considerau despre celălalt că ”face figuri”, însă au reușit să lămurească lucrurile mai târziu. Totuși, discuțiile l-au afectat pe Perneș, care s-a simțit vinovat și a plâns în baia băieților.

El se consideră vinovat pentru că i-a făcut reproșuri iubitei sale. Ea subliniat faptul că acesta este unul dintre lucrurile pentru care nu ar mai trebui să existe o împăcare deoarece se vor aduce lucruri din trecut în discuțiile tensionate.

Adrian a încercat să-i explice lui Perneș că Sabrina este mai sensibilă și Valentin l-a tachinat pentru că nu a lăsat mai mult de la el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Manu susține că a fost șantajat emoțional de fosta iubită. De ce nu a vrut sa iasă la date... Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a cedat și a plâns pentru prima dată de când e în competiție. Care e motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x