Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Cosmin au COVID-19. Ce se întâmplă cu ei

Giovana și Cosmin au COVID-19. Cei doi concurenți au fost mutați în casa băieților, alături de doamna Dana, Leo și Nora.

concurentii de la mireasa sezon 5 Galerie
Giovana și Cosmin au COVID-19. Cei doi concurenți au fost mutați în casa băieților, alături de doamna Dana, Leo și Nora. | Antena 1

Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe la începutul ediției live din 29 martie 2022. După ce au fost făcute, din nou, teste de COVID-19, Giovana și Cosmin au fost depistați cu boala. Cei doi sunt asimptomatici, a mai spus moderatoarea.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora a recunoscut, pentru a doua oară, că a mințit în privința vârstei fostului iubit

Giovana și Cosmin de la Mireasa au COVID-19

”Suntem în direct cu toată casa Mireasa, și casa fetelor și casa băieților, pentru că sunt împărțiți concurenții. Unii aici cu mine, dincolo alții. Leo, Nora, Cosmin și Giovana. Ultimii doi, fericiții câștigători ai unui diagnostic pozivit. Sunt asimptomatici, asta e partea bună.”, a zis Simona Gherghe.

Cei doi au afirmat că se simt bine, iar Giovana a subliniat faptul că tușește. La scurt timp, încă un concurent li s-a alăturat. Este vorba despre Andrei.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Primele cazuri de COVID 19 de la Mireasa sezon 5

Leo și doamna Dana au revenit în casa Mireasa, însă ei sunt nevoiți să stea cu Nora sub același acoperiș după ce și fata s-a simțit rău. Simona Gherghe a anunțat că ei se află în casa băieților și a lămurit motivul pentru care cei trei nu sunt în platoul emisiunii.

”Leo, Nora și doamna Dana nu sunt aici pentru că s-a întâmplat ceva ce am evitat cu brio de doi ani de zile. Avem și noi două cazuri de COVID. Leo și Nora au fost depistați pozitiv.”, a zis Simona Gherghe. Nora se simte mai rău, în timp ce Leo e mai bine.

”Producția Mireasa a luat decizia să facă următoarea treabă. Pentru că noi suntem foarte drastici, i-am izolat pe cei trei. Toți concurenții au fost testați, sunt negativi. Repetăm testarea peste 2-3 zile, ca măsură de siguranță. Cei trei au asistență medicală, acum două ore a venit un echipaj de la ambulanță, le-a făcut controale. Vrem ca toată lumea să fie în siguranță în show-ul nostru”, a mai adăugat Simona Gherghe.

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, față în față cu mama și sora lui. Cele două i-au fost alături la Capriciile Iubirii... Mireasa 2022, sezon 5. Nora a recunoscut, pentru a doua oară, că a mințit în privința vârstei fostului iubit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x