Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Încălcare gravă de regulament. Ce sancțiune a primit întreaga casă după ce s-a vorbit de eliminări

Doamna Dana, bunica Elena și Yana au încălcat regulamentul după ce au vorbit despre nominalizări. Încălcarea de regulament le-a adus o sancțiune dură.

”Zi, mă, buni, semnezi pentru plecarea noastră? Leo fără mine nu mai are aer aici.”, a zis doamna Dana pe terasă, când acolo se aflau doamna Elena, Anda și Leo.

Mama lui Leo a mai spus că dacă mamele vor nominaliza o vor vota pe Anda, ca să plece toți trei acasă. ”Eu nu mai am șansă acum, vine eliminare de fată.”, a subliniat concurentul.

”Eu aia vreau, să ieșim deodată”, a menționat și Anda.

În același timp, și Yana făcea strategii alături de Andrei. ”Dacă vorbesc cu băieții și îi rog să mă voteze dacă sunt în top?”, a spus Yana. Andrei i-a atras atenția că nu este corect să vorbească despre nominalizări.

Iubita lui i-a spus că se gândește la familie după tragedia prin care au trecut. ”Aici nu ești singură, să știi”, a spus Andrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara, nemulțumită de atitudinea Yanei față de Andrei: ”Eu nu prea văd să te placă”

Ce sancțiune a primit casa Mireasa sezon 5

Încălcarea de regulament a celor trei concurenți a adus o sancțiune pentru fetele din casa Mireasa sezon 5. Simona Gherghe a anunțat despre ce este vorba.

”Ați vorbit contrar regulamentului. (...) Pedeapsa este în felul următor, o să se întâmple fix ce nu v-ați dorit. Anda și Yana aveți imunitate, deci băieții nu vă pot nominaliza. Tot la următoarea cursă pentru eliminare se va ridica imunitatea fetelor de pe primele trei locuri. Ca să știți că e bine să respectați și regulile. Fetele nu vor avea imunitate în afara de Anda și Yana.”, a zis moderatoarea de la Mireasa.

Mai multe detalii în materialul video pe care îl găsiți în GALERIA FOTO.

Mireasa 2022, sezon 5. Leo i-a spus Andei că o iubește. Remarca doamnei Dana după ce a auzit declarațiile... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara, nemulțumită de atitudinea Yanei față de Andrei: ”Eu nu prea văd să te placă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x