Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara, nemulțumită de atitudinea Yanei față de Andrei: ”Eu nu prea văd să te placă”

Doamna Mioara nu crede în relația lui Andrei cu Yana de la Mireasa sezon 5. Mama concurentului e de părere că tânăra ezită să-și facă planuri de viitor, spre deosebire de fiul său.

andrei, yana si doamna mioara de la mireasa sezon 5 Galerie
Doamna Mioara nu crede în relația lui Andrei cu Yana de la Mireasa sezon 5. Mama concurentului e de părere că tânăra ezită să-și facă planuri de viitor, spre deosebire de fiul său. | Antena 1

Andrei i-a spus Yanei că-și dorește o relație de lungă durată și a întrebat-o dacă merge cu el acasă. Tânăra s-a arătat mai reticentă decât se aștepta iubitul ei și, deși el nu i-a zis nimic, doamna Mioara a ținut să sublinieze acest aspect.

”E prea devreme, eu așa sunt, mă gândesc în perspectivă, la viitor. Avem tot timpul din lume”, a comentat Andrei în emisia live. Doamna Mioara nu a fost atât de blândă cu posibila viitoare noră.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo i-a spus Andei că o iubește. Remarca doamnei Dana după ce a auzit declarațiile

Doamna Mioara nu crede în relația lui Andrei cu Yana de la Mireasa sezon 5

”E alegerea ei, nu pot să... Nu prea o văd la fel de hotărâtă, cum este Andrei. E posibil să-i frângă inima.”, a spus mama concurentui. Yana a zis că are nu pot vorbi despre viitor pentru că nu știu ce va fi.

”Eu nu consider că proiecțiile astea sunt valabile la acest moment.”, a mai adăugat concurenta.

Andrei a susținut că nu este vorba despre iubire, nici despre a fi îndrăgostit pentru că e prea devreme.

Iubita lui a menționat că ar pleca dacă ar avea ocazia, chiar dacă și-ar lăsa partenerul în casa Mireasa sezon 5: ”Eu nu am renunțat și nu renunț. Aș face. Nu e cazul, nu o să fie”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Încălcare gravă de regulament. Ce sancțiune a primit întreaga casă după ce s-a vorbit de eliminări

”Nu am nimic de comentat, e alegerea ei. Acum spune una, acum alta. Nici eu nu mai înțeleg. Eu nu prea văd să te placă așa cum o iubești tu. Asta văd eu. Faptul că ea alege să plece și să nu rămână aici, înseamnă că nu te place. Și eu am probleme acasă, destule.”, a zis doamna Mioara.

Mai multe detalii în videoclipul din GALERIA FOTO, unde veți regăsi discuția întreagă.

Mireasa 2022, sezon 5. Încălcare gravă de regulament. Ce sancțiune a primit întreaga casă după ce s-a vorbit de eliminăr... Mireasa 2022, sezon 5. Anda și doamna Dana au abordat un subiect sensibil: întreruperile de sarcină. Ce au povestit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x