Căutare Live

Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara a intrat în casă pentru Adrian. La cine a mers țintă de cum a pășit în platou

Inimioara a intrat în competiția Mireasa sezon 5 pentru Adrian. Cum a reacționat băiatul când a văzut-o în realitate și ce a spus tânăra la reîntoarcere aflați în rândurile următoare.

Inimioara a intrat în competiția Mireasa sezon 5 pentru Adrian. Cum a reacționat băiatul când a văzut-o în realitate și ce a spus tânăra la reîntoarcere aflați în rândurile următoare.

Antena 1

Inimioara s-a întors în casa Mireasa. Tânăra, care în afara casei a fost într-o cunoaștere cu Sebastian, a revenit pentru Adrian. Îmbrăcată într-o rochie alb cu roșu, Inimioara a mers țintă către Simona Gherghe.

Ea i-a dăruit o icoană, apoi a mers pe canapea, lângă Adrian.

”Doamne ajută”, a zis Inimioara când Simona Gherghe le-a spus celor doi că speră să-și găsească iubirea în casa Mireasa.

Mai multe detalii în videoclipul de mai sus.

Inimioara i-a trimis o scrisoare lui Adrian de la Mireasa sezon 5

În urmă cu câteva zile, Inimioara i-a trimis o scrisoare lui Adrian. Ea și-a arătat interesul pentru el și, după ce s-a gândit bine, concurentul a decis că vrea să o cunoască.

”Da, răspunsul meu este clar. Îmi doresc să te cunosc, îți mulțumesc enorm pentru acest gest. După discuțiile avute cu Sese și Giovana, m-am convins că îmi doresc să te cunosc. Te aștept cu mare drag, dacă e posibil, să vii cât mai repede”, a spus Adrian la cameră, câteva minute mai târziu.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 23 aprilie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

După ce a anunțat că vrea ca Inimioara să vină pentru el, cei doi au discutat printr-un apel video.

”Îmi este foarte dor de casa Mireasa.”, a zis Inimioara, când conexiunea a fost realizată.

Vizibil emoționată, ea a încercat să discute cu Adrian, care s-a arătat și mai impresionat.

”Ceea ce mi-ai transmis în acea scrisoare, mi-a făcut sufletul să simtă ceva”, a zis Adrian când Inimioara l-a întrebat ce face. Fata a afirmat că a simțit fiori când s-a uitat la emisiune și Adrian a privit chiar în camera de filmat.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 23 aprilie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa 2022, sezon 5. Mesajul Norei după ce Leo a recunoscut că e interesat să o cunoască pe Anda...
Ultimele știri
x