Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Larisa a taxat-o pe doamna Dana. Ce remarcă a deranjat-o atunci când a intervenit telefonic

Larisa a ajuns în Spania, dar deja regretă că nu se mai află în competiția Mireasa sezon 5. Ea se bucură de vremea frumoasă de acasă.

dana si anda de la mireasa cand vorbesc cu larisa Galerie
Larisa a ajuns în Spania, dar deja regretă că nu se mai află în competiția Mireasa sezon 5. Ea se bucură de vremea frumoasă de acasă. | Antena 1

Larisa a intervenit telefonic în emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii. Tânăra a zis că vrea să vadă cum va decurge prietenia cu doamna Dana și în afara competiției.

Larisa a intervenit telefonic și a spus că se simte bine. Tânăra s-a întors în Spania și era în oraș cu un prieten bun. După ce a întrebat de Sabrina, ea a transmis că va ajunge un pachet pentru prietena ei și pentru mama lui Leo.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora le-a îndepărtat și mai mult pe Anda și Alina?! Iubita lui Leo, pornită pe logodnica lui Valentin

De ce s-a supărat Larisa pe doamna Dana

Ea a zis că s-a distrat la petrecere și nu a comentat în niciun fel despre viitorul ei și al lui Robert. Rămâne de văzut ce va fi între cei doi. Cert este că legat de comportamentul de la party, unde l-a sărutat pe Robert, a pupat-o pe Sabrina pe buze și s-a distrat pe cinste, doamna Dana a făcut o remarcă ce i-a produs supărare fetei.

”Am plecat direct, am venit acasă. Am stat 3 ore în aeroport, singură”, a povestit Larisa. Doamna Dana a intervenit: ”A fost bine pe avion?! Vodca a fost la ea acasă?! E o glumă, e o glumă asta. Chiar nu este...”.

Fosta concurentă s-a supărat: ”Păi, Dana, faci niște glume care știi foarte bine că nu sunt ok. Cum să nu mă supăr pe tine?! Iar începem?! În momentul ăsta, gata, m-am supărat. Păi nu e o glumă. Totdeauna eu fac ceea ce vreau. Eu sunt ceea ce sunt și dacă mă distrez la petreceri, nu înseamnă că sunt o fată oarecare. Da?!”

Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre sezonul 6 Mireasa. Ce urmează să se întâmple în noul sezon al show-ului matrimonial... Mireasa 2022, sezon 5. Yana a ajuns la spital și s-a filmat în ambulanță. Ce se întâmplă cu logodnica lui Andrei - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x