Căutare Live

Mireasa 2022, sezon 5. Larisa a taxat-o pe doamna Dana. Ce remarcă a deranjat-o atunci când a intervenit telefonic

Larisa a ajuns în Spania, dar deja regretă că nu se mai află în competiția Mireasa sezon 5. Ea se bucură de vremea frumoasă de acasă.

Larisa a ajuns în Spania, dar deja regretă că nu se mai află în competiția Mireasa sezon 5. Ea se bucură de vremea frumoasă de acasă.

Antena 1

Larisa a intervenit telefonic în emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii. Tânăra a zis că vrea să vadă cum va decurge prietenia cu doamna Dana și în afara competiției.

Larisa a intervenit telefonic și a spus că se simte bine. Tânăra s-a întors în Spania și era în oraș cu un prieten bun. După ce a întrebat de Sabrina, ea a transmis că va ajunge un pachet pentru prietena ei și pentru mama lui Leo.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora le-a îndepărtat și mai mult pe Anda și Alina?! Iubita lui Leo, pornită pe logodnica lui Valentin

De ce s-a supărat Larisa pe doamna Dana

Ea a zis că s-a distrat la petrecere și nu a comentat în niciun fel despre viitorul ei și al lui Robert. Rămâne de văzut ce va fi între cei doi. Cert este că legat de comportamentul de la party, unde l-a sărutat pe Robert, a pupat-o pe Sabrina pe buze și s-a distrat pe cinste, doamna Dana a făcut o remarcă ce i-a produs supărare fetei.

”Am plecat direct, am venit acasă. Am stat 3 ore în aeroport, singură”, a povestit Larisa. Doamna Dana a intervenit: ”A fost bine pe avion?! Vodca a fost la ea acasă?! E o glumă, e o glumă asta. Chiar nu este...”.

Fosta concurentă s-a supărat: ”Păi, Dana, faci niște glume care știi foarte bine că nu sunt ok. Cum să nu mă supăr pe tine?! Iar începem?! În momentul ăsta, gata, m-am supărat. Păi nu e o glumă. Totdeauna eu fac ceea ce vreau. Eu sunt ceea ce sunt și dacă mă distrez la petreceri, nu înseamnă că sunt o fată oarecare. Da?!”

Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre sezonul 6 Mireasa. Ce urmează să se întâmple în noul sezon al show-ului matrimonial... Mireasa 2022, sezon 5. Yana a ajuns la spital și s-a filmat în ambulanță. Ce se întâmplă cu logodnica lui Andrei - VIDEO...
Ultimele știri
x