Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Nora le-a îndepărtat și mai mult pe Anda și Alina?! Iubita lui Leo, pornită pe logodnica lui Valentin

Anda și Alina de la Mireasa sezon 5 s-au certat în emisia live din 28 iunie 2022, la Capriciile Iubirii. Totul a pornit la petrecerea de sâmbătă, când logodnica lui Valentin și Nora au discutat despre Leo.

colaj de imagini cu anda, leo si alina la mireasa capriciile iubirii Galerie
Anda și Alina de la Mireasa sezon 5 s-au certat în emisia live din 28 iunie 2022, la Capriciile Iubirii. Totul a pornit la petrecerea de sâmbătă, când logodnica lui Valentin și Nora au discutat despre Leo. | Antena 1

Într-o discuție cu doamna Dana, Anda a spus că nu mai suportă să audă vocea Alinei, care cânta prin bucătărie.

”Să nu cumva să-i mai faci Alinei ceva. Să nu mai ai contact de niciun fel. Ți-am zis că la Capricii a zis că vorbesc ca proasta, ceva de genul. Nu știu dacă ți-am zis. Să nu mai ai niciun fel de contact. Adică mă supăr eu, rău de tot. Nici ”bună ziua” să nu îi mai dai.”, a zis doamna Dana.

”Oricum nu ne salutăm.”, a replicat Anda, care s-a arătat iritată de Alina, care cânta prin casa Mireasa melodia ei și a lui Valentin.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Andrei a primit vești de la Yana. Declarația publică pe care a făcut-o logodnica lui din afara casei

Doamna Dana chiar a sugerat să nu mai discute cu nimeni din casa Mireasa. ”Să vorbească până le ajunge gura la urechi. Cu asta basta”, a spus mama lui Leo.

”Nu mai pot să o aud. Din live.”, a spus Anda referitor la Alina, care fredona o melodie. ”Dacă îți spuneam eu, ziceai că am ceva. Ți-am zis. Și îți aduci aminte de când ți-am zis, atenție la ea?! Nu aveam nicio treabă noi două. Doar te avertizam că părea că ești fată bună și să nu intri în capcana cuiva. E panică”, a zis și doamna Dana.

Replici între Anda și Alina la Mireasa Capriciile Iubirii

Alina a contrazis-o pe Anda. ”Noi ne vorbim, i-a spus așa că asta voia să audă doamna Dana”, a explicat logodnica lui Valentin. Anda a sărit și a zis că ele nu-și vorbesc.

”Nu e adevărat. Noi două când vorbim, Alina?”, a întrebat Anda, care în urmă cu câteva ore zicea că nici nu o salută pe colega de competiție. Alina i-a reamintit că au vorbit cu o seară înainte și fata a recunoscut, dar consideră că nu se poate spune că vorbesc dacă se salută și comunică strict ca două tinere ce împart același dormitor.

Logodnica lui Valentin a mai adăugat că Anda s-a și oferit să o coafeze pe Alina. Întrebate de când au ajuns să aibă un conflict, iubita lui Leo a răspuns: ”De când Alina începe să vorbească mult și prost. Inclusiv la venirea foștilor concurenți, ea nu putea de grija lui Leo. Cum se simte, cine a dus-o pe Nora la poartă, cine a venit, că i-a dat lumea peste cap lui Leo.

În loc să îți vezi de relație, ai probleme cu Leo. Leo în sus, Leo în jos, nu știu care... Mai nou și de mine, orice subiect este comentează mai departe. Deja începe să mă irite foarte tare lucrul ăsta. Sincer, chiar nu știu dacă are un interes. Mă irită și nu mai suport să aud unele comentarii. Vrea să bage bățul prin gard. Dacă noi nu ne certăm și ei se ceartă, de ce să nu bage bățul prin gard?!”.

Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei a primit vești de la Yana. Declarația publică pe care a făcut-o logodnica lui din afara ca... Simona Gherghe, dezvăluiri despre sezonul 6 Mireasa. Ce urmează să se întâmple în noul sezon al show-ului matrimonial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x