Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Anda, ceartă dură. Fiul doamnei Dana a folosit cuvinte dure în conflictul cu logodnica lui

După ce nu a reușit să identifice farfuria realizată de Leo, Anda și logodnicul ei s-au certat foarte dur. Fiul doamnei Dana de la Mireasa sezon 5 a folosit cuvinte dure la adresa fetei.

leo si anda de la mireasa sezon 5 in emisia live a emisiunii Galerie
După ce nu a reușit să identifice farfuria realizată de Leo, Anda și logodnicul ei s-au certat foarte dur. Fiul doamnei Dana de la Mireasa sezon 5 a folosit cuvinte dure la adresa fetei. | Antena 1

Acesta a ridicat tonul și i-a zis, nu o dată, să nu se mai țină după el. El a subliniat faptul că nu are nevoie de o femeie slabă lângă el, dând de înțeles că Anda este acest gen.

Ba mai mult, Leo a încurajat-o să se retragă din relație dacă nu poate fi cum își dorește el.

După ce s-au certat minute bune, Anda a mers, ca de obicei, să-și împace iubitul. S-a lovit de refuzul lui, care a țipat la ea să nu vină după el. Prima dată, ea a ignorat, însă a rămas pe loc când logodnicul ei s-a răstit iar.

De pe margine, doamna Dana i-a zis să se obișnuiască cu ieșirile de genul acesta pentru că așa va fi pe viitor, Leo fiind un om cu care nu se poate discuta când e nervos.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Familia lui Andrei a trimis vești după o perioadă lungă în care nu a mai dat niciun semn

Anda și Leo de la Mireasa sezon 5 s-au certat serios

Când a ieșit din cameră, Leo i-a smuls trandafirul de hârtie din mână. Apoi a început cearta. ”Te rog să mă lași. Mă .... pe ele de paste. Te gândești doar la ce te interesează. Să mor dacă ai și tu imagine de ansamblu.”, a turuit el.

”Așa o să faci și în viață, așa o să faci mereu”, a mai zis el și s-a ridicat. Anda s-a ridicat și a mers după el. A încercat să-l împace, însă fără succes.

”Așa să faci și când o să fim afară, să vină una să zică că ăsta e bărbatul meu, să te ridici și să pleci la Târnăveni. Nu mai veni după mine. Lasă-mă în pace. Nu mai veni după mine”, a mai spus fiul doamnei Dana.

El a plecat și s-a retras în baie, unde Anda a mers după el. S-a așezat pe cadă, iar el s-a ridicat și a ieșit. A lăsat-o din nou singură și Anda a mers iar după el.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo a regretat cuvintele la adresa Andei. Fostul iubit a sunat să-l tragă la răspundere

”Nu vrei să discuți acum cu mine. (...) E a doua oară când se întâmplă. Vreau, te rog, să mă lași în pace. Nu vreau să fiu reprezentat de o femeie care nu dă 2 bani pe nimic. Ai trăit cu un om care te-a ținut la o dezvoltare psihică de 12 ani. 12 ani ai psihic. Înțeleg că ai trăit lângă un pârlit. Eu nu am cum să fiu reprezentat de o femeie de genul. Ești delăsătoare și nu te interesează. Tu nu vezi nimic. Tu nu te concentrezi pe relația ta.”, a mai spus Leo care a zis că Anda nu e atentă la detalii și că nu depune efort.

”Nu vreau să vorbesc cu tine. Vii cu niște chestii foarte nașpa din trecut. Nu vrei să scapi de ele. Cum îmi dovedești că vrei să fii o femeie puternică, independentă?! Nu care stă sub brațul bărbatului, ca o proastă, ca o tută.”, a mai spus Leo, care a continuat să își critice logodnica.

Concurentul a dat de înțeles că ar putea fi o greșeală faptul că a cerut-o, întrebând-o dacă ea vrea să demonstreze acest lucru. I-a zis să nu se mai comporte ca o femeie slabă.

În emisia live din 30 iunie, Leo a spus că nu gândește lucrurile astea și că o iubește ca ochii din cap. El a mai adăugat că nu și-a umilit logodnica.

”Nu are greșeală. M-am enervat.”, a încercat Leo să se apere. ”El a avut destule relații, care nu au funcționat. Își dorește o femeie puternică și nu ar accepta lângă el. Nici noi, familia”, a afirmat și doamna Dana.

Mireasa 2022, sezon 5. Familia lui Andrei a trimis vești după o perioadă lungă în care nu a mai dat niciun semn... Mireasa 2022, sezon 5. Leo a regretat cuvintele la adresa Andei. Fostul iubit a sunat să-l tragă la răspundere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x