Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Familia lui Andrei a trimis vești după o perioadă lungă în care nu a mai dat niciun semn

Ana-Maria, sora lui Andrei, regretă faptul că a adus în lumină toate lucrurile care se spuneau despre Yana. Ea a declarat că susține cuplul fratelui său și că așteaptă ca Yana să o caute.

andrei si yana de la mireasa sezon 5 fericiti ca vorbesc cu familia Galerie
Ana-Maria, sora lui Andrei, regretă faptul că a adus în lumină toate lucrurile care se spuneau despre Yana. Ea a declarat că susține cuplul fratelui său și că așteaptă ca Yana să o caute. | Antena 1

De la scrisoarea pe care Ana-Maria, sora lui Andrei, a trimis-o în legătură cu Yana, familia nu a mai dat niciun semn. Totuși, domna Mioara era convinsă că acest lucru nu e din cauză că băiatul a luat decizia de a crede în iubita lui.

”Noi ne schimbăm, ne dăm după oameni. Nu o ținem toată viața că nu și nu, e alegerea lui Andrei, e viața lui. Când iubești pe cineva, trebuie să fii de acord cu el.”, a spus doamna Mioara la Mireasa Capriciile Iubirii.

”Eu asta le-am cerut întotdeauna, să mă susțină”, a completat și Andrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Yana a ajuns la spital și s-a filmat în ambulanță. Ce se întâmplă cu logodnica lui Andrei - VIDEO

Familia susține cuplul Andrei- Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei de la Mireasa sezon 5 a aflat părerea familiei despre cuplul pe care îl face cu Yana. Sora lui, Ana-Maria, a spus că îi pare rău pentru tot ce a zis despre logodnica fratelui.

”Am vrut să las puțin timpul să treacă. Aș vrea și eu să lămuresc câteva lucruri. Aș vrea să-i spun lui Andrei... dacă el ar fi fost în situația noastră, ca și familie, și să fie bombardat în fiecare zi cu aceleași mesaje, ce am scris eu acolo.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Larisa a taxat-o pe doamna Dana. Ce remarcă a deranjat-o atunci când a intervenit telefonic

Probabil că și el ar fi procedat la fel ca mine, ar fi luat inițiativa și ar fi trimis ceva... La momentul acela, am trimis acele lucruri crezând că poate sunt adevărate, dar în niciun caz să îi fac rău lui. Noi îl iubim, îl susținem, suntem alături de el. Îl felicităm pentru logodnă, ne bucurăm că este fericit alături de Yana. Sper să se întoarcă.”, a zis Ana-Maria.

Aceasta a spus că nu a luat legătura cu Yana, deși tânăra i-a promis lui Andrei că va încerca să ia legătura cu familia iubitului.

”Nu pot să zic că am procedat corect. Îmi pare rău”, a mai zis Ana-Maria. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Yana a ajuns la spital și s-a filmat în ambulanță. Ce se întâmplă cu logodnica lui Andrei - VIDEO... Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Anda, ceartă dură. Fiul doamnei Dana a folosit cuvinte dure în conflictul cu logodnica lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x