Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Nora s-au separat. Cine a inițiat despărțirea

Leo și Nora de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit. Cei doi concurenți suferă și fata susține că vrea să părăsească competiția.

colaj de imagini cu leo si nora de la mireasa sezon 5 Galerie
Leo și Nora de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit. Cei doi concurenți suferă și fata susține că vrea să părăsească competiția. | Antena 1

”Nu pot să te apăr. Sunt lucruri care mă depășesc, care îți fac rău. Afară o să-ți fie și mai rău”, a zis Leo după ce s-a despărțit de Nora.

”După ce se termină emisiuna, eu am plecat. Îți doresc tot binele din lume. Contezi numai tu și viața ta pe care o să o ai după ce pleci de aici. Sper să te facă cineva fericit. Îmi cer scuze. Dacă doi oameni se iubesc, mută și munții”, a replicat Nora.

Aceste cuvinte l-au făcut pe Leo să plângă, care s-a retras în hol, în timp ce fosta lui iubită plângea în dormitor.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș are concurență pentru inima Yanei. Ce băiat și-a declarat intențiile

Mai târziu, pe seară, ei au discutat în grădină. ”Toată viața mea am fost alungată, aruncată. Mă doare sufletul că ai renunțat la ceea ce eu și tu am zis că nu renunțăm până ieșim afară. Mă simt ca o cârpă aruncată. Conta când te luam în brațe ce simțeai? Conta când ți-am zis că ești îngerul meu și că te iubesc cu tot sufletul meu?”, a zis Nora.

Leo a rugat-o să se gândească la el ca la un om rău.

”Mă mai iubești?”, a vrut să știe Nora. ”Nu. Sper că cu chestiile astea să mă urăști. Eu nu mai am șanse la fericire, dar e ok. Treci peste, uită ce a fost. Consideră că a fost fals”, a replicat băiatul.

Nora și Leo, cu inima frântă în emisia live din 7 aprilie

”Nu l-am crezut pe Leo. Nu are cum să mă protejeze pe mine, mai mult rău îmi face. Nu el îmi face rău și când iubești un om, lupți pentru el indiferent dacă ești atacată sau nu.”, a zis Nora printre lacrimi în emisia live din 7 aprilie 2022.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora a cerut să plece acasă după ce s-a despărțit de Leo. Ce decizie s-a luat

”Nu vreau să mai spun nimic. Doresc să se termine subiectul. Nu contează ce a fost, ce va fi. Vreau să înceteze tot. Nu contează nimic acum. Nu am răspuns dacă îmi va fi mai ușor dacă Nora va părăsi casa Mireasa”, a zis și Leo.

Nora a afirmat că îi va fi mai ușor dacă va părăsi casa Mireasa, iar doamna Dana a susținut că și ea își dorește acest lucru.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2021, sezon 2. Mădălina, transformată la mai bine de un an de la Finală. Cum arată după ce a slăbit... Mireasa 2022, sezon 5. Nora a cerut să plece acasă după ce s-a despărțit de Leo. Ce decizie s-a luat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x