Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Nora a cerut să plece acasă după ce s-a despărțit de Leo. Ce decizie s-a luat

Nora suferă după ce relația ei cu Leo, pentru care au luptat amândoi, a ajuns la final. Fata și-a cerut eliminarea, sub impulsul emoțiilor, și publicul trebuie să decidă dacă Nora poate pleca acasă sau nu.

colaj de imagini cu nora si leo de la mireasa sezon 5 Galerie
Nora suferă după ce relația ei cu Leo, pentru care au luptat amândoi, a ajuns la final. Fata și-a cerut eliminarea, sub impulsul emoțiilor, și publicul trebuie să decidă dacă Nora poate pleca acasă sau nu. | Antena 1

”Vă rog frumos, îmi doresc să plec acasă. Dacă nu, ies afara. Vreau să plec, dacă nu, mă duc eu și plec pe poartă. Ne-am despărțit. Atâta rugăminte am. Nu e vorba de despărțire, ci de sănătatea mea”, a zis Nora.

S-a întâmplat la scurt timp după ce Leo a mers la ea, în dormitor, și i-a spus că e mai bine să se despartă. Cu doar câteva minute înainte, mama Norei a intervenit telefonic, în lacrimi, și a rugat-o pe doamna Dana să nu o mai jignească pe fiica sa.

Cea din urmă i-a replicat să nu se mai victimizeze pentru că au distrus o familie, iar Nora nu a mai rezistat. ”Ciocu”, a fost replica ei menită să o facă pe doamna Dana să tacă. Ea i-a amintit că mama sa nu a jignit-o.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Nora s-au separat. Cine a inițiat despărțirea

Publicul votează dacă Nora rămâne sau pleacă de la Mireasa

Pentru că Nora nu se simte bine și suferă, ea și-a cerut eliminarea, chiar cu riscul de a rupe contractul. Astfel, producția emisiunii Mireasa a lansat o cursă de eliminare pentru concurentă.

”Nora a cerut să plece acasă. Eu v-am spus și ieri, i-am spus și ei, nu ținem pe nimeni cu forța aici. Emisiunea asta este despre iubire. Nu e plăcut pentru nimeni să asiști la suferința altuia. Pe bune, că nu suntem călăi, nici voi cei de acasă.

Inclusiv psihologul emisiunii a recomandat acest lucru, având în vedere situația în care se află ea, și având în vedere antecedentele ei, că a mai trecut prin perioade dificile... Cumva, mă întorc iar la voi, e o treabă foarte simplă. Azi e joi, până sâmbătă o să vă rog să luați voi o decizie în ceea ce o privește pe Nora, dacă pleacă sau rămâne. Ea își dorește să plece”, a zis Simona Gherghe.

Până sâmbătă, 9 aprilie 2022, telespectatorii pot vota pe platforma Mireasa, http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. În aplicație, care este gratuitp, găsiți întrebarea în Homepage-ul aplicației, dar și în zona de emisiuni. Pe platforma Mireasa, sondajul se află în josul paginii.

”Îmi doresc să plec acasă și atât”, a afirmat Nora, printre lacrimi.

Știre în curs de actualizare.

Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Nora s-au separat. Cine a inițiat despărțirea... Mireasa 2022, sezon 5. Perneș are concurență pentru inima Yanei. Ce băiat și-a declarat intențiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x