Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama lui Aron, rugăminte în lacrimi pentru fiul ei. Ce vești neplăcute i-a transmis de acasă

Mama lui Aron l-a sunat de ziua sa și l-a rugat să o tempereze pe bunica Elena. Acesta nu i-a dat cele mai bune vești concurentului de la Mireasa sezon 5.

aron de la mireasa imbracat intr-un hanorac alb Galerie
Mama lui Aron l-a sunat de ziua sa și l-a rugat să o tempereze pe bunica Elena. Acesta nu i-a dat cele mai bune vești concurentului de la Mireasa sezon 5. | Antena 1

Mama lui Aron i-a spus că tatăl lui nu se simte bine, din cauza unor probleme medicale.

”Mama... tati nu e prea bine la stomac. S-ar putea să facă o gastrită. S-au acumulat, mami. E o lună și. Te rog să evoluezi că te-a dat foarte mult înapoi chestia cu o lună. Ai vorbit vrute și nevrute, care nu ți-au făcut cinste nici ție, nici nouă. Te rog din suflet să faci treaba asta pentru noi, în primul rând, pentru că ne-a durut și susținătorii ți-i atragi tu, prin ceea ce faci și prin ceea ce vorbești. Trebuie să te uiți în ansamblu și să vezi anumite lucruri. Realizează, rememorează și ce ai făcut rău să nu mai faci. Știu că nu te interesează, dar și noi ce ne luăm la hate afară, nu poți să-ți imaginezi”, a zis mama lui Aron.

Atunci băiatul i-a recomandat să nu mai pună la suflet. ”Eu sunt convins că vă e greu, dar gândiți-vă că pentru mine e înzecită treaba.”, a încercat Aron să o încurajeze pe mama lui.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sora lui Perneș și-a dorit să vorbească cu Sabrina. Ce i-a sugerat să facă

Mama lui Aron, nemulțumită de atitudinea doamnei Elena

”Noi putem trece, cu ajutorul lui Dumnezeu, ți-am spus. Totul trebuie făcut cum trebuie, să nu mai calci strâmb. Spune-i lui buni să nu mai vorbească la adresa noastră, să se limiteze strict, fără bârfe, fără răutăți. Hai să fim mai buni, mai credincioși”, a mai adăugat mama lui Aron.

Atunci băiatul a replicat: ”Asta am tot încercat să-i spun, nu mai pot să repet același discurs de n ori. E femeie matură și capabilă să înțeleagă. Dacă nu vrea să înțeleagă, nu am ce să fac. O susțin doar într-o anumită măsură, mamă, pentru că nu pot să susțin ceva ce nu e concret și ce nu e adevărat. Știi destul de bine că nu pot să fac lucrul ăsta pentru că nu îmi stă în caracter. Eu nu pot să mă lupt cu morile de vânt”.

”Transmite-i că eu mă îmbolnăvesc datorită ei. Te rog din suflet, spune-i. Eu știu că ea nu a stat cu noi, ea nu știe cum suntem noi. Tu ai fost crescut și trebuie să spună treaba asta. Să-și ia ochelarii în emisiunile TV că așa de urât se vede când se strâmbă și mi se rupe sufletul când văd anumite lucruri.”, a mai afirmat mama concurentului.

Mireasa 2022, sezonul 5. Fotografii cu Alina au ajuns pe adresa redacției. Ce spune mama lui Valentin despre ele... Mireasa 2022, sezon 5. Sora lui Perneș și-a dorit să vorbească cu Sabrina. Ce i-a sugerat să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x