Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sora lui Perneș și-a dorit să vorbească cu Sabrina. Ce i-a sugerat să facă

Andrada, sora lui Perneș, a intervenit telefonic în emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii și i-a oferit câteva sfaturi Sabrinei.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 la capriciile iubirii Galerie
Andrada, sora lui Perneș, a intervenit telefonic în emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii și i-a oferit câteva sfaturi Sabrinei. | Antena 1

După ce Perneș a vorbit cu mama lui după Gala de sâmbătă, iar Sabrina și-a auzit atât verișoara, cât și mama, sora băiatului a intervenit și ea telefonic.

Ce i-a spus Andrada Sabrinei după ce cuplul cu Perneș s-a destrămat

”Bună, Sabrina. Speram să fie totul mult mai frumos, dar se pare că nu a fost încă. Sper să fie până la urmă bine, în primul rând să fiți voi bine. Indiferent de ce o să fie între voi sau ce o să fie, să știi că noi nu suntem supărați pe tine. Suntem supărați pe situație, într-adevăr. Să nu-ți faci vreo idee, vreodată, că ești judecată din partea familiei lui.

Ce-ți mai sugerez, toată lumea are nevoie de o vorbă de la tine, să știe că ești bine. Andrei (n.r. Perneș) a vorbit, a zis părerea lui. Vreau să știu și părerea ta, să știm care e opinia ta și ce îți dorești cu adevărat. Legat de tine, nu doar de relație”, a zis Andrada la Mireasa Capricile Iubirii de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Verișoara Sabrinei și mama lui Perneș au intervenit după cei doi s-au despărțit. Ce sfaturi le-au dat

Sabrina nu a știut să răspundă și Perneș a subliniat că ea trebuie să știe ce vrea, nu e cazul să afle și restul lumii. ”Multă lume mă întreabă cum văd situația și eu nu o văd atât de gravă. Văd că fratele meu nu este în apele lui, dar nu este din cauza Sabrinei. Este din cauza situației. Adică sunt două persoane care au fost într-o relație, niciodată nu a fost unul singur. Aici doi sunt de vină mereu.”, a mai adăugat Andrada.

Mireasa 2022, sezon 5. Mama lui Aron, rugăminte în lacrimi pentru fiul ei. Ce vești neplăcute i-a transmis de acasă... Mireasa 2021, sezon 3. După ce în live i-a propus să fie logodnica lui, acum Alin a cerut-o în căsătorie pe Cosmina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x