Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a întrebat-o în live dacă îl iubește pe Perneș. Ce a răspuns

Mama Sabrinei a încurajat-o pe fiica ei să îi dea mai multă atenție lui Perneș și a vrut să știe dacă tânăra de la Mireasa sezon 5 îl iubește.

”Ți-ai dat un pic cu reveneală?! Voiam să vă felicit pentru logodna frumoasă pe care ați avut-o. Sper ca acel ”DA” pe care l-ai spus să fie din toată inima. Nu am fost lângă tine să-ți șoptesc, deși știai că eu îl plac pe Perneș. Decizia rămâne la tine în continuare.”, a zis doamna Maria la începutul conversației cu Sabrina și Perneș.

Mama Sabrinei a certat-o pe concurenta de la Mireasa sezon 5

Nu a durat mult și mama fetei a taxat-o pentru comportamentul său: ”Suntem un pic dezamăgiți acasă după comportamentul, nu mai știm ce să credem pentru că adineauri am văzut materialul că ea nu se mai mărită. Dacă nu te măriți, te vei căsători sau ce vrei să faci în Finală?!”

Perneș a intervenit ca să-și apere logodnica: ”Vă întrerup. Să-și vadă fiecare de relația lui că noi suntem foarte bine, chiar suntem foarte bine. Fiecare vede ce vrea, noi suntem foarte bine.”

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, imagini de la petrecere. Cei doi s-au declarat un cuplu

Doamna Maria a mai dorit să știe dacă fiica ei dorește să se căsătorească: ”Hai, ce zici acum, te mai căsătorești sau te mai măriți?! Suntem și noi acasă curioși. Trebuie să mă pregătesc și eu cu o rochie frumoasă. După materialele pe care le-am văzut azi, ești conștientă și tu de ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seara, la fiecare petrecere. Nu-ți mai țin morală.”

Mama Sabrinei a rugat-o să nu mai consume alcool la petreceri pentru că își face rău atât ei, cât și familiei. ”Încearcă cu apă și lămâie că tot vrei să slăbești.

Ce a răspuns Sabrina când a fost întrebată dacă îl iubește pe Perneș

”Lăsați-mă să o întreb pe fată dacă îl iubește sau nu. Să audă toată lumea. Îl iubești sau nu?! Ai început iubirea aia mai încet, cum știi tu?”, a insistat doamna Maria.

Fata nu a fost încântată de întrebarea pusă de mama ei și a afirmat: ”O să zic când o să simt eu să zic.”

Pentru mai multe detalii despre acest subiect urmăriți materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș, discuții noi. Răzvan s-a bucurat de atenția fetei

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, imagini de la petrecere. Cei doi s-au declarat un cuplu... Mireasa 2022, sezon 5. Părinții Elenei și-au spus părerea despre Adrian. Ce a zis mama despre pretendentul fiicei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x