Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Manu s-a împăcat cu Mădălina, tânăra care îi purta copilul. Imagini adorabile cu cei doi

Manu este unul dintre cei mai controversați foști concurenți de la Mireasa sezon 5. Tânărul a intrat în casă și a uimit pe toată lumea când a recunoscut că urmează să devină, din nou, tată în scurt timp.

manu de la mireasa sezon 5 imbracat intr-un tricou alb Galerie
Manu este unul dintre cei mai controversați foști concurenți de la Mireasa sezon 5. Tânărul a intrat în casă și a uimit pe toată lumea când a recunoscut că urmează să devină, din nou, tată în scurt timp. | Antena 1

Inițial, el s-a arătat interesat de Larisa, însă fata a refuzat să meargă cu el la un date. Apoi, el a refuzat să mai iasă cu altă fată și a realizat că Mădălina este femeia la care se gândește.

Manu le spunea băieților că o iubește și că își dorește o familie cu ea. El chiar se gândea ca Mădălina să vină în casa Mireasa și să se logodească acolo.

Din păcate, rănile celei care îi purta copilul au făcut-o să sune în emisia live și să-i spună lui Manu că ea nu își dorește această relație.

Au urmat discuții lungi și reproșuri despre trecutul lor. Într-un final, publicul a decis ca el să părăsească casa Mireasa și să meargă să-i fie alături Mădălinei, care se pregătea să nască.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Fosta iubită a lui Manu a intervenit telefonic. Ce și-au spus cei doi

Manu s-a împăcat cu femeia care e însărcinată cu al lui copil

După ieșirea din casa Mireasa sezon 5, Manu a încercat să o recucerească pe Mădălina. Și a reușit. De dragul lor și al copilului încă nenăscut, cei doi și-au mai dat o șansă.

Se pare că totul decurge bine între ei și că sentimentele au reușit să vindece rănile pe care și le-au făcut reciproc.

”Sentimentele nu se duc în două luni de zile, indiferent ce s-a întâmplat între noi. Când există iubire adevărată nu se duce chiar dacă ai fost bătută. Eu i-am spus că din partea mea putea să vină, dar putea să aștepte să nasc. Nu se face așa ceva.”, spunea tânăra atunci când discuta despre problemele din relația lor.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce a decis publicul în cazul lui Manu. Fetele nu l-au mai dorit în casă

La vremea respectivă, Manu se afla în casa Mireasa și gândul îi fugea la cea care îi era fostă iubită.

Acum, Mădălina postează imagini cu burtica, pe care Manu o pupă cu foc. În alte fotografii, cei doi se sărută și îmbrățișează.

Mai multe imagini pe contul de TIKTOK al fetei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa 2022, sezon 5. Buni Elena nu și-a mai putut masca durerea și lacrimile i s-au rostogolit pe obraji. Ce a făcut-o... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, un cuplu aflat în impas! Concurenta, în lacrimi la Mireasa. Capriciile iubir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x