Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Părinții lui Perneș, prima reacție după comportamentul avut la petrecere. Ce i-a reproșat tatăl

Perneș de la Mireasa sezon 5 a consumat mult alcool la petrecerea de sâmbătă. Concurentul s-a supărat pe iubita lui și ar fi arătat un semn obscen la cameră. Părinții lui l-au certat și mama tânărului s-a declarat ”dezamăgită” de comportamentul lui.

pernes si sabrina de la mireasa sezon 5 la capriciile iubirii Galerie
Perneș de la Mireasa sezon 5 a consumat mult alcool la petrecerea de sâmbătă. Concurentul s-a supărat pe iubita lui și ar fi arătat un semn obscen la cameră. Părinții lui l-au certat și mama tânărului s-a declarat ”dezamăgită” de comportamentul lui. | Antena 1

”Andrei, vreau să îți spun că pe terasă chiar te-am auzit când ai zis că mă vede mami. Mă uitam la tine, să știi. Nu știu dacă îți pare rău. Acum chiar m-ai dezamăgit total. Andrei m-a dezamăgit total de data asta. Poate să vă spună, să nu vă spună, el niciodată nu a băut. Foarte rar când a băut. (...)

De ceea ce am văzut, eu și tati suntem foarte dezamăgiți total. La Sabrina, vreau să o felicit... Într-adevăr, la Perneș nu e bine dacă vorbești, nu e bine dacă nu vorbești. Chiar nu mai înțelegem nici noi de acasă. Chiar nici eu nu-l mai înțeleg.”, a spus doamna Valeria la Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre legătura lui Andrei cu Jador. Ce relație au

Perneș de la Mireasa sezon 5, certat de tatăl lui

Mama lui Andrei a vrut să știe dacă băiatul a primit ultima scrisoare de la ea. ”Ai citit-o?! Și ce ai înțeles din ea? Mai ales la mesajul lui tati!”, a afirmat doamna Valeria.

Perneș a răspuns că a citit și că se pare că nu a înțeles ce i-au transmis părinții. Ca să schimbe subiectul, logodnicul Sabrinei a întrebat-o pe mama lui ce face tatăl. Atât i-a trebuit, căci doamna Valeria i l-a dat rapid la telefon.

”Vreau să-l felicit pentru comportamentul pe care l-a avut”, a zis ironic domnul Perneș. ”Mă reprezintă pe mine, probabil, el crede că eu așa l-am învățat.”, a mai adăugat tatăl concurentului.

Legat de faptul că a arătat degetul mijlociu camerei, Perneș spune că nu și-a amintit. El a explicat că nu a fost făcut ca ”mulțumire” pentru că a rămas în casă.

Perneș, nouă explicație după ce a arătat degetul mijlociu camerei

În emisia live din 14 iunie, logodnicul Sabrinei a zis că era, de fapt, un gest la adresa lui Leo. Fiul doamnei Dana a confirmat micul lor joc.

Mai multe detalii în materialul video din galeria foto a acestui articol.

Mireasa 2022, sezon 5. Larisei i-a picat fața când a auzit ce vorbește doamna Dana cu Anda despre ea... Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre legătura lui Andrei cu Jador. Ce relație au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x