Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre legătura lui Andrei cu Jador. Ce relație au

La petrecerea de sâmbătă, Jador l-a îmbrățișat pe Andrei de la Mireasa sezon 5. Ulterior, iubitul Yanei a dezvăluit ce relație au cei doi.

”Treci, mă, și dansează. Zici că ești vărul meu, Claudiu”, a zis Jador. Atunci Andrei l-a întrebat dacă cel în cauză s-a însurat: ”Da, și are și copil. Toată lumea are copil, numai eu nu.”

Jador a subliniat că a rămas să mai cânte pentru Andrei, căruia îi zice Gicanu, ”că e fratele meu și am copilărit cu el”.

Ce relație au Andrei de la Mireasa sezon 5 și Jador

”Este din sat de la noi.”, a zis doamna Mioara, când Gabriela Cristea i-a întrebat de unde îl cunosc pe Jador. ”Am fost în aceași școala generală. E puțin mai mare decât mine. (...) Asta îl și avantajează, nu a uitat de unde a plecat, dintr-o familie modestă, credincioasă. Și-a depășit condițiile cu mult, nu pot decât să mă bucur.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Părinții lui Perneș, prima reacție după comportamentul avut la petrecere. Ce i-a reproșat tatăl

Ne cânta la școală, mai are și un unchi care cântă. Cumva, se trage dintr-o familie de cântăreți. A plecat cu facultatea, a făcut ASE-ul și aici a început și el să crească. A crescut frumos. Ne-am mai întâlnit, chiar la nunta verișorului lui, ultima dată când l-am văzut. M-am bucurat că a venit. Parcă a venit cineva din familia noastră”, a spus Andrei la Mireasa - Capriciile Iubirii.

El a mai adăugat, în trecut, că cei doi au copilărit împreună și că mâncau des la doamna Mioara sau la mama lui Jador.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Părinții lui Perneș, prima reacție după comportamentul avut la petrecere. Ce i-a reproșat tatăl... Mireasa 2022, sezon 5. Inelul soacrei a fost oferit! Ce mamă a spart vitrina și a oferit bijuteria viitoarei nurori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x