Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, schimb de replici cu Ion Șaulescu. Ce remarcă l-a deranjat pe logodnicul Sabrinei

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 sunt un cuplu atipic. Nu o dată, celor doi li s-a spus că se comportă diferit față de perechile din show-ul matrimonial.

colaj de imagini cu pernes de la mireasa si ion saulescu Galerie
Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 sunt un cuplu atipic. Nu o dată, celor doi li s-a spus că se comportă diferit față de perechile din show-ul matrimonial. | Antena 1

Gesturile de la petrecerea de sâmbătă au fost din nou în centrul atenției. Sabrina a vorbit despre fostul iubit, spre nemulțumirea lui Perneș. Acesta s-a enervat și au avut un schimb dur de replici.

Mai mult, ei s-au îmbrâncit și Sabrina l-a respins atunci când el a mers să o ia în brațe. A preferat, în schimb, atenția și compania Larisei. Ele au discutat și în baie, fără lavaliere. Discuția nu a putut fi auzită, însă după aceea, fosta concurentă o întreba pe logodnica lui Perneș de ce mai rămâne alături de el.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Yana a plâns în timpul petrecerii. Ce a emoționat-o și ce părere are mama ei despre Andrei și doamna Mioara

Ei au trecut rapid peste această situație, la fel cum procedează la fiecare conflict. Asta i-a trezit suspiciuni lui Ion Șaulescu, fostul concurent de la Mireasa sezon 4, care le-a spus: ”Eu, în momentul ăsta, cred că și relația voastră e de fațadă. Nu e bazată pe sentimente. În urma discuției pe care a avut-o. Voi nu vă certați, voi aveți momente când tu (n.r. Sabrina) nu-l mai vrei deloc. Nu e ceartă. El încearcă, dar tu nu îl mai vrei.”.

Perneș, schimb de replici cu Ion Șaulescu

”Eu aș vrea să-l întreb pe Ion, spui că e de fațadă. Îți pot accepta părerea, dar dacă stau să mă gândesc, sezonul trecut, până la task-ul cu cabina, ai făcut-o pe Raluca praf și oțet.”, a afirmat Perneș.

Ion a replicat: ”Eu niciodată nu i-am spus ”gata, nu te mai vreau. Lasă-mă, nu te suport.” Iubitul Sabrinei a continuat să își apere relația: ”Crezi că doar ”nu te mai vreau”, ”lasă-mă, nu te suport”, în anumite circumstanțe, când omul de lângă tine e nervos, înseamnă că e de fațadă sau un comportament bazat de la început până într-un anumit punct poate fi de fațadă?!”

Ion i-a zis că Sabrina a avut acest comportament timp de 5 luni de zile. ”Dacă eu îl accept, care ar fi problema?!”, a mai zis Perneș.

”Eu cu Raluca ne-am certat și noi, ca fiecare. De 2 ori ne-am despărțit, atât. Ea nu prea te vrea, sâmbătă de sâmbătă.”, a spus și Ion. ”Dar mă vrea de luni până sâmbătă”, a mai adăugat concurentul de la Mireasa sezon 5.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Yana a plâns în timpul petrecerii. Ce a emoționat-o și ce părere are mama ei despre Andrei și doa... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana s-a sucit. Nu mai vrea acasă: E sub demnitatea mea să plec înainte de Finală cu 2 săp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x