Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Prima imagine cu Andrei și Yana după ce s-au reîntâlnit la Chișinău. Cum s-au pozat îndrăgostiții

Andrei și Yana formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Mireasa sezon 5. Cei doi au trăit în casă o iubire pasională și apoi au fost despărțiți de chestiuni care nu țineau de ei: viza expirată a Yanei și consecințele acestui fapt.

colaj de imagini cu yana si andrei la mireasa Galerie
Andrei și Yana formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Mireasa sezon 5. Cei doi au trăit în casă o iubire pasională și apoi au fost despărțiți de chestiuni care nu țineau de ei: viza Yanei expirase. | Antena 1

Iată că după ce finalul competiției a venit, Andrei și-a rezolvat problemele de acasă și a mers la iubita lui, la Chișinău.

Primele imagini cu el au fost postate chiar de logodnica sa, care l-a filmat în timp ce dormea. Mai târziu, după ce Andrei a reușit să se odihnească, cei doi tineri au ieșit la o plimbare.

Citește și: Mesajul neașteptat pe care Aron de la Mireasa l-a transmis după ce a aflat că Sese și Giovana au câștigat marele premiu

Cum s-au pozat Yana și Andrei la Chișinău

În imaginea pe care Yana a realizat-o în lift, Andrei stă în spatele ei. Ambii privesc în ecranul telefonului. Tânăra poartă un tricou alb și peste o cămașă, în timp ce Andrei a ales un tricou albastru.

Cei doi se țin de mână și par foarte liniștiți, respectiv fericiți, că sunt din nou împreună, fără să fie despărțiți de cei 500 de kilometri.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și-a îngrijorat susținătorii. Ce a apărut pe contul său de Instagram

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste din acest sezon. Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de companie lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Prima reacție a Giovanei, după ce ea și Sese au fost declarați câștigătorii sezonului 5 Mireasa

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decide să-și trăiască viața.

La un moment dat, când niciunul nu se mai aștepta, o scurtă discuție pe terasă a fost prima cărămidă pusă în relația lor. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor.

Nici măcar informațiile care veneau de afară, și care nu au fost dovedite, nu au putut să dărâme ce iubirea lor crea. Reticentă la început și foarte reținută, Yana i-a demonstrat iubitului ei că își dorește să rămână împreună.

Din păcate, din cauza unor probleme cu viza, fata a fost nevoită să părăsească România. Au urmat conversații prin video call, amândoi încercând să-și ascundă durerea provocată de scurta despărțire. În afara casei, Yana încerca să își rezolve problemele medicale, în timp ce gândul lui Andrei era mereu la ea, logodnica lui iubită.

La un moment dat, la aniversarea celor două luni de relație, producția a înlesnit întâlnirea lor. Astfel, Andrei și Yana au petrecut ore bune împreună, în care au încercat să șteargă dorul acumulat în ultima perioadă.

Din cauza actelor, ei nu au putut participa la Finala Mireasa sezon 5, lucru care l-a supărat pe concurent. În Finală, el a fost alături de cei dragi, însă curând o să-și strângă în brațe logodnica.

Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și-a îngrijorat susținătorii. Ce a apărut pe contul său de Instagram... Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra neagă faptul că ar fi avut o conversație care circulă pe grupuri. Despre ce e vorba...
Video Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Ana și Daniel, date în mijlocul naturii: Văd în tine multe valori! Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Ana și Daniel, date în mijlocul naturii: Văd în tine multe valori! Vineri, 29.09.2023, 15:19
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 11, 28 septembrie 2023. Lia află că are probleme de infertilitate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 11, 28 septembrie 2023. Lia află că are probleme de infertilitate Joi, 28.09.2023, 21:03
Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Bia și Robert s-au sărutat pasional în jacuzzi. Cei doi formează un cuplu

Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Bia și Robert s-au sărutat pasional în jacuzzi. Cei doi formează un cuplu

Bia și Robert de la Mireasa s-au sărutat. Cei doi au avut un date la jacuzzi și au profitat de această ocazie pentru a își da frâu liber sentimentelor.

Vineri, 29.09.2023, 14:19
Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Daria și Marius nu mai sunt în cunoaștere. Cum explică cei doi

Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Daria și Marius nu mai sunt în cunoaștere. Cum explică cei doi

Daria a încheiat cunoașterea cu Marius în urma discuțiilor și tensiunilor din ultimele zile. Ea a anunțat decizia în Gala de vineri, 29 septembrie 2023.

Vineri, 29.09.2023, 14:18
Giovana de la Mireasa, imaginea adorabilă cu chipul micuței sale și a lui Sese. Cum i-a surprins ea în ipostaza tată-fiică

Giovana de la Mireasa, imaginea adorabilă cu chipul micuței sale și a lui Sese. Cum i-a surprins ea în ipostaza tată-fiică

Giovana de la Mireasa a publicat o imagine emoționantă cu fiica ei și Sese. Aceasta i-a surprins într-o postază tată-fiica care a sensibilizat pe toată lumea.

Vineri, 29.09.2023, 12:50
Afacerea pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa și-au lansat-o. Cu ce se vor ocupă și ce au postat pe internet

Afacerea pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa și-au lansat-o. Cu ce se vor ocupă și ce au postat pe internet

Cătălina și Vlad de la Mireasa muncesc din greu pentru a-și crea un viitor. Aceștia își vor lansa o colecție de lumânări parfumate și speră să aibă succes.

Vineri, 29.09.2023, 11:00
x