Căutare Live

Mesajul neașteptat pe care Aron de la Mireasa l-a transmis după ce a aflat că Sese și Giovana au câștigat marele premiu

Aron a ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare când a aflat că Sese și Giovana au fost votați cuplul favorit și au intrat în posesia marelui premiu propus de emisiune.

Mesajul neașteptat pe care Aron de la Mireasa l-a transmis după ce a aflat că Sese și Giovana au câștigat marele premiu

Antena 1

Aron a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care a ținut să felicite cuplul Sese - Giovana pentru reușita lor în cadrul emisiunii, după ce fanii i-au votat în cel mai mare număr și așa au reușit să câștige sezonul.

Aron, mesajul emoționant pe care l-a scris după finala Mireasa sezonul 5. Ce le-a transmis lui Sese și Giovanei

Aron a ținut să le scrie un mesaj foarte emoționant lui Sese și Giovanei cu ocazia reușitei lor în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 5. Acesta s-a înțeles destul de bine cu cei doi concurenți și, acum, la sfârșitul emisiunii, el a ținut să le facă o serie de urări.

Printre cuvintele scrise, Aron a ținut să le spună că ei au meritat pe deplin premiul cel mare în valoare 40 de mii de euro și că au dat întotdeauna dovadă de dragoste adevărată, deși au avut momente mai complicate în timpul relației.

„Mă bucur din tot sufletul meu că cel mai drag cuplu și iubăreț a reușit să fie puternic, să depășească orice moment neplăcut cu zâmbetul pe buze, cu capul sus și nelăsând loc de a asculta sfaturile sau indicațiile altor persoane, ci și-au ascultat inimile lor făcând cum au considerat mai bine de cuviință pentru ei și familiile lor.

Felicitările mele pentru parcursul vostru, pentru câștigul vostru, dar și pentru că sunteți un cuplu minunat!! Va pup, vă îmbrățișez cu drag și o să fiu alături de voi oricând va fi nevoie!”, a fost mesajul scris de Aron pe rețelele de socializare.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mesajul lui Aron după ce a fost eliminat. Ce a scris pe internet

Nora și Aron, fotografie împreună: "Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat"

După ce a fost eliminat, Nora și Aron s-au întâlnit. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar Nora a publicat imaginea pe contul ei de Instagram. Aceasta este descrierea imaginii: "Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate învăța la școală. Dar dacă nu ai învățat ce înseamnă prietenia, nu ai învățat nimic."

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Aron a venit special în platoul Capriciile Iubirii ca să discute cu una dintre fete. Ce i-a zis

Aron a comentat la fotografie și a scris următorul text: "Nașa mea 🔝🥵😘te pup🤍".

Fanii nu au avut cum să rateze această postare și le-au spus că sunt frumoși și că le doresc să rămână toată viața foarte buni prieteni. Au fost și oameni care le-au spus că le stă bine împreună, dar și cârcotași: "Si asa pui mâinile pe prieteni?".

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, ipostaza romantică în care s-au pozat. Ce declarație i-a făcut bărbatul... Mireasa 2022, sezonul 5. Prima reacție a Giovanei, după ce ea și Sese au fost declarați câștigătorii sezonului 5 Mireasa...
Ultimele știri
x