Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Reacția lui Leo când a văzut imaginile cu Nora. Ce a mai spus Ruxi despre presupusul trecut al fetei

Ruxi a venit la emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii și i-a dezvăluit lui Leo mai multe informații culese despre presupusul trecut al iubitei lui.

colaj de imagini cu ruxi si leo de la mireasa sezon 5 Galerie
Ruxi a venit la emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii și i-a dezvăluit lui Leo mai multe informații culese despre presupusul trecut al iubitei lui. | Antena 1

Băiatul a ascultat tot ce a povestit Ruxi, care zice că a discutat cu o femeie a cărei căsătorie ar fi fost amenințată de intervenția Norei.

Ce informații compromițătoare a adus Ruxi despre presupusul trecut al Norei

”Am dovezi, da. Mi-ar fi plăcut să fie și ea, să o întreb direct pe ea și să-i recunoască în față adevărul. În primul rând, a apărut prima dată o poză cu ea și un text cum că ea a ajuns aici, la TV, și multe jigniri la adresa ei. Era o poză cu ea, destul de sexy, dar nu provocatoare, își arăta tatuajul de pe picior. Am luat legătura cu acea persoană și am întrebat care e treaba cu Nora. Mi-a zis că e o femeie periculoasă.

Persoana care a postat este o doamnă, care este căsătorită, are un copil și din cauza Norei, că trimitea poze nud, dezbrăcată, era să divorțeze. Era în pragul divorțului. Își trimitea poze cu soțul acestei doamnei, era dezbrăcată, era goală, era în cadă. Nu pot să spun și ce făcea.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mama Giovanei l-a cunoscut pe Sese. Ce părere are despre iubitul fiicei

Din câte am înțeles, ea trimitea mai multor bărbați poze și videoclipuri făcând chestii intime. Cumva, m-am speriat și am zis ”nu”, trebuie să vorbesc cu Leo, să știe asta de la început, să nu prindă sentimente.”, a zis Ruxi la emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Ea a mai adăugat că a văzut într-un materialul faptul că Leo i-a zis Norei ”Ești tot ce-mi doresc” și l-a rugat să se gândească la principiile pe care le-a avut la intrarea în competiție.

”Peste chestiile pe care mi le prezinți nu o să trec.”, a spus băiatul, după care a fost de acord cu Ruxi când aceasta a declarat că Nora nu a fost sinceră de la început.

Reacția lui Leo după ce a aflat despre presupusul trecut al Norei

”Nu cred că trecutul nostru a influențat negativ viețile altor oameni. Eu nu o să accept așa ceva, o să discut cu Nora. Nu pot să trec peste așa ceva. Sunt un om cerebral și asumat. I-am spus din prima să nu mă mintă, să-mi spună trecutul, și să mă lase pe mine să decid dacă continuăm sau nu. Mi-a prezentat alt trecut la chestia cu pozele. Aș vrea să le văd.”, a declarat tânărul.

Când Ruxi i-a arătat imaginile, Leo a rămas fără cuvinte. A spus doar ”frumos. E super”. Apoi a încercat să descrie ce a văzut: ”Poze provocatoare pe care nu ar trebui să le primești decât de la iubita ta, într-un context personal, intim și care nu ar trebui să apară într-un mediu public. Nu ar trebui să distrugă căsnicii, sunt poze indecente”.

Despre fosta relație a Norei, cu bărbatul mai în vârstă, Ruxi a afirmat că tânăra ar fi fost susținută de el după ce ar fi profitat de dependența fiului.

”Acel tatuaj, care poate fi o însemnare a unui om cu influență negativă... de aceea e marcată cumva cu acel tatuaj pe picior.”, a mai subliniat sora lui Leo.

Băiatul s-a declarat dezamăgit și crede că Nora l-a mințit, după ce i-a acordat încredere oarbă: ”Vreau să știu de ce a făcut chestia asta, de ce a ținut să mă mintă”.

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Giovanei l-a cunoscut pe Sese. Ce părere are despre iubitul fiicei... Mireasa 2022, sezon 5. Ce cadou i-a făcut Sebastian Inimioarei de Dragobete. Cei doi sunt într-o cunoaștere, spune tânăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x