Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Giovanei l-a cunoscut pe Sese. Ce părere are despre iubitul fiicei

Relația dintre Giovana și Sese decurge din ce în ce mai bine. Cei doi tineri deja își fac planuri despre ce vor face când vor ieși din competiția Mireasa sezon 5.

colaj cu giovana, sese si mama fetei la mireasa capriciile iubirii Galerie
Relația dintre Giovana și Sese decurge din ce în ce mai bine. Cei doi tineri deja își fac planuri despre ce vor face când vor ieși din competiția Mireasa sezon 5 | Antena 1

Pe canapeaua din livingul fetelor și mamelor, Giovana și Sese și-au spus că relația intimă este foarte importantă pentru ei.

Fata a spus că va dori să experimenteze asta înainte să se căsătorească, iar iubitul ei a susținut același lucru.

Ba mai mult, Giovana se gândește să meargă amândoi la masaj erotic atunci când competiția Mireasa va ajunge la final.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș s-au certat la petrecere. Concurenta l-a respins pe iubitul ei

Sese de la Mireasa sezon 5 a cunoscut-o pe mama Giovanei

Mama Giovanei a urmărit materialul cu cei doi, însă nu a avut nimic de comentat. În schimb, a susținut că se bucură de faptul că își vede fiica și că a făcut o alegere bună atunci când și-a ales partenerul.

”Mă bucur că am venit să o văd.”, a zis mama Giovanei. Ea a discutat și despre faptul că fiicele ei au ramas singure, cât ea a fost să lucreze în străinătate.

”Nu că m-am rupt, am fost la lucru, dar nu perioade lungi. Deci erau cinci luni pe an când mergeam.”, a spus mama concurentei. Ea a adăugat că a ales foarte bine, referindu-se la Sese.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra și Cosmin, gesturi tandre, departe de ochii curioșilor. Cei doi formează un cuplu

”Un cuplu real. Să se axeze pe sinceritate, cel mai important, aici în casă. Când ies sunt mai multe dificultăți afară. Atunci o să hotărască...”, a mai afirmat mama Giovanei la emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Ea a declarat că deja și-a ales rochia de soacră mică. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș s-au certat la petrecere. Concurenta l-a respins pe iubitul ei... Mireasa 2022, sezon 5. Reacția lui Leo când a văzut imaginile cu Nora. Ce a mai spus Ruxi despre presupusul trecut al fe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x