Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatele cursei de eliminare. Sabrina și Perneș nu sunt eliminați din casa Mireasa

Publicul a votat într-un procent colosal! Sabrina și Perneș au aflat astăzi care este decizia oamenilor de acasă în ceea ce privește parcursul lor în emisiunea Mireasă. Care este rezultatul cursei de eliminare.

Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatele cursei de eliminare. Sabrina și Perneș nu sunt eliminați din casa Mireasa Galerie
Publicul a votat într-un procent colosal! Sabrina și Perneș au aflat astăzi care este decizia oamenilor de acasă în ceea ce privește parcursul lor în emisiunea Mireasă. Care este rezultatul cursei de eliminare. | Mireasa

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă. Publicul a avut timp să își exprime votul în cursa pentru eliminare și să aleagă dacă Sabrina și Perneș vor părăsi sau nu casa Mireasa.

În cursa pentru eliminare de pe platforma de vot Mireasa au fost Sabrina și Perneș. După ce a fost nominalizat de Casă ca fiind cel mai slab cuplu. Gabriela Cristea a fost cea care a anunțat rezultatul final.

Sabrina și Perneș nu sunt eliminați din casa Mireasa

Votul publicului și-a spus cuvântul atât în clasamentul favoriților, cât și în cursa pentru eliminare. S-a votat intens la cursa pentru eliminare, iar parcursul săptămânii ce tocmai a trecut pare să fi înclinat enorm balanța.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a fost acestă săotămână pentru Sabrina și Perneș

După nominalizarea cuplului Sabrina-Perneș la categoria cel mai slab cuplu, cei doi au fost extrem de supărați. Chipul lor a spus mai multe decât au încearcat ei să explice și deja cei doi au părut că s-au declarat eliminați. Perneș a crezut tot timpul că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin.

Cei doi au fost de părere că toți susținătorii celorlalte cupluri vor vota împotriva lor. Reproșurile s-au aruncat din toate direcțiile, iar ecourile conflictului au răsunat în fiecare zi.

“După limbajul trupului vostru se vede că nu e chimie”, spune Elena, justificându-și votul. Părerile sunt împărțite. De exemplu, Larisa a început să plângă când a văzut că cei doi au intrat în cursa de eliminare. În direct, Andrei și Perneș și-a aruncat cuvinte dure. Între ei pare să fie o concurență acerbă și o luptă strânsă a orgoliilor. Dacă Andrei a ales să fie mai diplomat, Perneș nu s-a abținut deloc. "Eu am clasă, mulți nu au! Păcat că tu nu ai", spune Andrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Anunțul Simonei Gherghe despre gala de mâine i-a adus lacrimi în ochi Sabrinei. Ce a dezechilibrat-o

“Prietene, ești un porumbel de grădină!”, îi spune Perneș lui Andrei. Auzind cele spune, Yana nu a fost deloc încântată și a avut o reacție care a dat de înțeles cât de dezagreabilă a fost remarca lui Perneș: "Lipiturca aia care are găteje în picioare", a spus Perneș. Cu toate astea, el susține că vorbea de Andrei.

Băiatul a fost deranjat de votul de neîncredere oferit de acesta la adresa cuplului pe care îl formează cu Sabrina.

Sabrina refuză să mănânce ce îi face Perneș. Tânăra îl acuză că nu știe gramatică

Sabrina a purtat o discuție cu Larisa în care a spus tot ce crede despre Perneș. Tânăra își arată dezaprobarea la adresa iubitului ei cu fiecare ocazie, însă când dă ochi în ochi cu el îl întreabă “De ce ești supărat?”.

Sabrina a purtat o discuție cu Larisa în care l-a vorbit foarte urât pe Perneș. Acesta a spus că el nu recunoaște deloc că nu știe să gătească și cu toate astea îi face ceva ce ea nu poate mânca.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș și-au făcut bagajele. Gestul neașteptat chiar cu o zi înainte de gală

Sabrina spune că se plafonează și aduce în discuție foștii ei iubiți care îi găteau foarte multe feluri de mâncare, niciodată aceleași și care, din ce spune ea, erau asumați și la un nivel intelectual mai ridicat având în vedere că discuția care a precedat a fost despre faptul că nu știe să vorbească corect gramatical, nu știe engleză și se mai și ceartă.

”Nu-mi doresc o secundă și niciodată în viață asta să mă plafonez într-o relație! Sunt curioasă ce-mi poate oferi sau de ce e în stare în afara Casei, i se confesa Sabrina”, Larisei!

"La limba română nu o să mă bați. Nici la engleză nu ai cum să mă bați", îi mai spune Sabina Larisei, despre situația în care îl corectează pe Perneș.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei s-a certat în direct cu mama sa. Schimb de replici dur. Yana a privit supărată totul... Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 11 iunie. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x