Căutare Live

Mireasa 2022, sezon 5. Robert, accident de circulație. Cum arată mașina după impactul violent și ce a transmis el

Robert de la Mireasa sezon 5 a avut un accident de mașină. Fostul concurent a postat o fotografie cu autoturismul foarte avariat.

Robert de la Mireasa sezon 5 a avut un accident de mașină. Fostul concurent a postat o fotografie cu autoturismul foarte avariat.

Antena 1

Cosmin este cel care a anunțat că Robert a avut un accident. Băiatul plecase de o oră din București când telefonul lui Cosmin a început să sune. Era un prieten comun, care îl ruga să meargă la Spitalul de Urgență Floreasca pentru a fi alături de Robert.

Robert de la Mireasa sezon 5 a avut un accident de mașină

”M-a sunat un prieten de al lui, pe care îl știu și eu, că Robert a făcut accident și mi-a zis să vin la Floreasca. El a plecat de o oră, ceva de genul, de la mine. Acum eu nu știu nimic, dacă s-a pus pe vreun grup. M-am urcat în mașină să mă duc la Floreasca. Nu am aflat nimic. M-a sunat acum cinci minute, am coborât. Vreau să știu dacă știți ceva.”, a spus Cosmin în urmă cu două zile, într-un live pe Tiktok.

@mireasa75 ♬ sunet original - GB

Atunci, fostul concurent de la Mireasa sezon 5 era foarte îngrijorat. Se afla în drum spre spital. Două zile mai târziu de la acel moment, Robert a revenit pe Instagram și le-a mulțumit tuturor pentru mesaje. E un semn că se simte mai bine, deși au trecut doar două zile de la nefericitul eveniment.

”Mulțumesc pentru mesajele frumoase, îmi cer scuze că nu am putut răspunde la nimic. A fost o perioadă puțin mai proasă. Dar revin curând”, a scris el pe Instastories.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce relație există între Larisa și Robert. Băiatul a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce s-au sărutat la party

Următoarea postare este cu mașina, care este un morman de fiare. ”Ți-ai revenit din moarte” , i-a scris Cosmin la ceea ce a publicat.

Tot pe Instagram, Robert a subliniat faptul că nu a consumat alcool sau substanțe ilegale înainte să se urce la volan.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce poezie i-a făcut Leo logodnicei Anda. Versurile prin care și-a arătat sentimentele... Andreea și Radu de la Mireasa au aflat dacă vor avea băiețel sau fetiță. Cum au reacționat când au văzut ce e bebelușul...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x