Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Ce relație există între Larisa și Robert. Băiatul a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce s-au sărutat la party

Robert și Larisa au format un cuplu pentru scurt timp. Puțin mai târziu, concurentul a părăsit emisiunea și a revenit la ultima petrecere. Atunci, atracția dintre ei a fost evidentă.

colaj de imagini cu larisa si robert de la mireasa sezon 5 Galerie
Robert și Larisa au format un cuplu pentru scurt timp. Puțin mai târziu, concurentul a părăsit emisiunea și a revenit la ultima petrecere. Atunci, atracția dintre ei a fost evidentă. | Antena 1

La ultima lor petrecere în casa Mireasa sezon 5, Robert și Larisa s-au sărutat pătimaș și el i-a propus să mai rămână în România.

Fata a plecat în Spania și, într-o intervenție telefonică la Mireasa: Capricii, ea a spus că vor discuta și vor vedea ce se va întâmpla cu legătura lor.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Claudia spune că a întâlnit-o pe mama adoptivă a lui Mihai la mare. Ce i-a zis a făcut-o să plece

Ce relație există acum între Robert și Larisa de la Mireasa sezon 5

Robert spune că relația dintre el și Larisa nu a funcționat din cauză că nu au putut depăși un anumit nivel.

”Nu cred că a fost un motiv anume, ce nu mi-a plăcut. Vrei să zic ca ea, că nu a avut acel ceva?! Nu am trecut de punctul ăla. Am ajuns până la un nivel și de acolo nu am putut să trec mai sus.”, a zis Robert.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Episodul care a făcut-o pe Andra să-l părăsească pe Armando: ”Ultimele noastre ore au fost oribile”

Acesta a fost întrebat despre ultima lor petrecere, la care s-au sărutat pătimaș: ”Dragul ăla că am văzut-o, deci nu eu m-am dus la ea să o pup. Să fie clar. Nu eu m-am dus la ea să o pup, ea a venit la mine. Normal că nu am avut nimic împotrivă, că na, nu am mai văzut-o de atâta timp... Îmi era dragă înainte. Și acum, nu am nicio treabă. Amici și atât. Am mai vorbit, da.”

Robert a discutat și despre faptul că a vrut să revină pentru ea: ”Îmi fugea gândul la ea. Am zis hai mă să încerc să mă întorc și să văd ce iese. Nu m-am întors și nu a fost nimic”.

Mai multe detalii în interviul integral cu Andra Nicolin la Mireasa: Confesiuni. Materialul poate fi urmărit AICI.

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin au ajuns în Republica Moldova, acasă la tânără. Cum s-au fotografiat foștii c... Mireasa: Confesiuni. Motivul pentru care Andra nu vrea să mai audă de Petronela. Ce a făcut ”prietena de suflet” a dezam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x